Hjemmelavet glød Lantern

December 16

Hjemmelavet glød Lantern

Glød lanterner er en fantastisk måde at dekorere til enhver nighttime komsammen eller bare dagligdags elegance. Hvis du er på udkig efter et forsigtigt glødende lanterne til din terrasse eller endda inde i huset, er der flere måder at lave glød lanterner i hjemmet. Du kan bruge glas, du har derhjemme eller købe krukker fra detailhandlere.

Stearinlys lanterner

Hvis du vil oprette hængende lanterner, der lyser ved hjælp af stearinlys som en lyskilde, skal du bruge glas eller andre glasbeholdere. Glas som Mason Krukker, babymad krukker, små drikke glas eller vinglas kan alle lave dejlig lanterner. Male indersiden af krukken med håndværk lim eller glas frosting maling for at diffuse lyset. Fylde glas lanterner om 1 tomme med sand, småsten eller Epsom salte, så Placer et offerfund lys i lygten.

Solar lanterner

For en glød lanterne, der kører på solenergi, skal du bruge et klart glaskrukke med en hængslet låg og en lille sol haven lys. Kigge efter soldrevne LED haven lys, der har små, runde toppe. Fjerne toppen af solens lys fra bunden. Lim solar lyset at indersiden af låget ved hjælp af hot lim eller klart epoxy. Måle højden på indersiden af glasset. Skære voks papir, pergamentpapir eller hvidt papir i en stribe så bred som indersiden af krukken. Opløfte stribe og sted indeni krukken. Papiret bliver diffust lys. Alternativt kan du male indersiden af krukken med håndværk lim. Derefter luk låget og sted i solen for at opkræve.

Elektriske lanterner

En måde at skabe denne smukke candlelight glød uden at bekymre sig om brand bruger elektriske offerfund stearinlys, som kan købes på partiet butikker, håndværk butikker, home decor butikker og nogle generelle detailhandlere. Maling og Forbered krukker som du ville for glød lanterner med stearinlys. For farvede glød lanterner, bland levnedsmiddelfarvestof med klare håndværk lim før maleri indersiden af krukker.

Hængende glød lanterner

Hvis du ønsker at hænge glød lanterner, skal du oprette et håndtag, loop eller krog til at hænge dem af. Glas krukke glød lanterner med stearinlys, wrap tunge gauge ledning rundt trådene på læben af krukken og oprette en løkke til ophængning. Kobber og andre dekorative ledning sælges på håndværk butikker og isenkræmmere, så du kan lave glas, der passer til din eksisterende metal indretning. For glød lanterner ved hjælp af elektriske offerfund stearinlys eller soldrevne LED-lys, kan du hænge krukker med rafia sejlgarn, snore og bånd. Sikre sejlgarn, snore og bånd til glas med en smule af varme limen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com