Hjemmelavet håndværk til en Baby værelse

November 23

Hjemmelavet håndværk til en Baby værelse

Udsmykning et barns værelse er ofte en favorit kreative hjem projektet for boligejere med små børn. Home Decor for spædbørn behøver ikke være dyrt at være smuk. Der er mange måder at skabe designer udseende dekorative håndværk accenter spænder fra stof rest broderi hoop vægtæpper til scrapbook papir decoupage alfabetets bogstaver. Ved at udnytte et par nemme-hen til-hitte Crafte ting, det er forholdsvis enkelt at oprette alle slags billige, håndlavede børnehave dekorationer, og resultatet er et barns værelse, der er visuelt tiltalende og budget venlige.

Stof Wall Decor

Indarbejde håndlavede væg udsmykning elementer ind i børneværelset rummet. Korte pistol farverige stof rester på Tom stretch kunst lærred eller tage træ broderi tøndebånd og fylde med materiale i lyse nuancer til billige, håndlavede børnehave håndværk med en overflod af farve og mønster. Gruppere stof kunst på et brændpunkt væg i ulige numre til baby værelse dekorationer, at tilføjer et brugerdefineret udseende til enhver type nursery decor.

Alfabet bogstav håndværk

Dekorere børnehave med brugerdefinerede alfabetets bogstaver. Markerer hele indretningen af børneværelset med papier-mache eller træ alfabetets bogstaver, der staver barnets navn. Male bogstaverne med akryl maling i nuancer, der koordinerer med design af rummet eller decoupage dem med scrapbog papirer med indviklede mønstre. Knytte bånd på bagsiden af hvert bogstav, og hænge dem op på væggen i nærheden af barneseng for en DIY baby indretning element, der tilføjer en designer touch i hele børnehaven udsmykning ordning.

Dekorative børnehave lampeskærme

Tilføje dekorationer til lampeskærme til en børnehave med optimal stil. Forstærke lamper i et barns værelse ved at tilføje farverige bånd, silke rose blomstrer eller udsmykkede trim til en lampeskærm. En hot limpistol med lim sticks er en temmelig nem måde at overholde Crafte ting på en enkel lampeskærm og give skygge en dyrere udseende. Placere lampen på en kommode eller natbord som en særlig DIY baby indretning element, der fremhæver det overordnede design af rummet.

Børnehave dør krans

Gøre en dekorativ krans for nursery room døren til at hilse på familien og gæster. Bruger et håndværk butik Styrofoam krans, wrap hele formularen med garn i farver, koordinere med barnets værelse udsmykning design. Hot lim silke blomster og blade eller et udvalg af filt blomster på garn krans, og hænge på børneværelset døren for en dekorativ accent, der giver et lille glimt af nursery decor endda inden de kommer ind i lokalet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com