Hjemmelavet have sprøjte

October 28

En amatør Gartner har til at behandle en række komplekse problemer som svamp, bugs og plantesygdomme. Kommercielle produkter til at holde planter sunde og grønne kan være ganske dyrt for længere tids brug. Gartnere er altid på udkig efter naturlige løsninger til at tage sig af deres haver. Der er et par naturlige ingredienser, som du kan bruge til at oprette effektive haven sprays for skadedyr og sygdomme. Ingredienserne er typisk billige og tilgængelige let. Måske er den bedste indslag at de er miljøvenlige og ikke skade planterne.

Spray for bladlus, Spider mider og Whiteflies

Hvidløg spray insekticid er et effektivt redskab mod bladlus, spider mider og whiteflies, ifølge veggiegardener.com. Tag 2 kopper vand, 1 hel Hvidløg pære og 1 gallon af vand til yderligere brug. Kombinere 2 Kopperne vand sammen med hvidløg pære i en blender, og blend på høj hastighed. Når det bliver en bøde pasta, sætte det i en opbevaringsbeholder og holde det til side for en dag. Senere stamme ud hvidløg papirmasse, og kombinere den anstrengte flydende med ekstra gallon vand i en sprøjte flaske. Anvende denne spray på toppen og bunden af alle bladene grundigt. Anvende hvidløg spray insekticid en gang om ugen; og især når det regner.

Spray for svamp

Til behandling af forskellige svampe og meldug i løs form, bruge en mælk spray. Ifølge veggigardener.com, skal du oprette en mælk spray ved at blande 1 kvart vand og 1 quart af mælk. Sæt blandingen i en sprøjtning container og bruge det til behandling af de inficerede og beskadiget planter kun. For sygdommen indeholder, burde tre behandlinger pr. uge være tilstrækkeligt.

Spray for en sund have græsplæne

For at holde plænen, grønne og smukke, ifølge thriftyfun.com, er der flere opskrifter, som folk har brugt i årevis. En sådan opskrift indebærer 1 dåse øl, 1 kop almindelig flydende opvaskemaskiner sæbe (ikke et vaskemiddel), 1 kop af ammoniak, 1 kop af flydende plænen gødning (alle mærker) og 1 kop glukosesirup eller melasse. Bland ingredienserne i en slange-ende sprøjte for 10 eller 20 gallons. Anvende løsningen på hele græsplænen i morgen eller aften. Sørg for du spray jævnt og vand plænen godt. Efter anvendelse af denne løsning for et par uger, vil du finde, at græsset kræver mindre vand i løbet af tørke. Gentag hver tre uger derefter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com