Hjemmelavet Home Garden

April 4

Hjemmelavet Home Garden

En hjemmelavet have forvandler dit hus landskab. Afhængigt af din stil af haven, uanset om det er en skov tema haven, en køkkenhave eller en krog, hvor du vokse frugter og bønner for familien er det et stykke jord du lægge ud og vedligeholde. Før du begynder planlægning en hjemmelavet hjem haven, skal du kontrollere, hvilke planter vokser bedst i din region og jordtype i dit område.

Instruktioner

•Pick din have type. Hvis du ønsker at vokse kun grøntsager, for eksempel, vil du skal planlægge for dybere rodsystem, regelmæssig vanding og høst. Hvis du ønsker at dyrke en tulipan haven eller wildflower garden, skal du planlægge jordbundsforhold og plantning dybde, de kræver.

•Vælg stil til din have. Vælg om du vil i jorden eller over jorden haven senge, eller til dyrkning af blomster eller frugt træer i et stort felt. Vælge højbede, hvis du bor i et koldere klima - jorden varmer hurtigere i foråret, giver mulighed for tidligere plantning. Højbede giver overlegen dræning og er mindre tilbøjelige til at forårsage jordpakning, som begrænser hvor meget vand opsuger i jorden. I varme klimaer, i jorden senge er et bedre valg – de kræver mindre vanding end højbede på grund af den naturlige fugtighed i jorden.

•Vælg længden og bredde for din have eller individuelle haven senge. Bestemme om et stykke jord foran, bagved eller på siden af dit hus, hvor du vil plante i haven. Vælg en 100 til 500 square foot område til din have. Planlægge på 500 kvadratfod af plads til en have med frugttræer og store buske, mens 100 kvadratfod vil være tilstrækkeligt, hvis du vælger at dyrke det meste blomster og nogle frugter og grøntsager.

•Kontrollér pH-niveau i jorden med et pH-meter. Sørg for jorden er fugtig og har et lavt syreindhold niveau.

•Vurdere jord pH niveauer for de planter, du ønsker at vokse. Jord pH niveauer læsning 7.0 pH og højere angive basisk, eller grundlæggende, jordbundsforhold, der er rig på calcium, natrium og magnesium. Lav pH niveauer, noget under 7,0 pH, angive sure jord, som er mere opløselige. Mange vegetabilske arter foretrækker en pH vifte af 6,5 til 7,0; frugter foretrækker 6.0 til 6,5.

•Forbered jorden. Løsne eller dyrke jorden med en spade eller garden hoe. Tilføje organisk materiale til jorden, såsom halm, græsafklip eller fugtige blade. Luge haven for at sikre ingen plante kan kvæle din nye planter, når de begynder at spire. Placere et tykt lag af muld, omkring fem inches, på toppen af jorden for at holde fugt i og forhindre, at nye ukrudt vokser.

•Vælg din yndlings blomster, frugter, grøntsager og træer. Vælg udplantningsplanterne baseret på klimaet i dit område, artens jord præferencer, mængden af almindeligt vand og vedligeholdelse skal de og, hvis de vil give spiselige produkter, når du bliver nødt til at høste dine afgrøder.

•Shade i haven med et træ. Hvis du ønsker at funktionen nogle planter, der har brug for direkte sol, og andre der kræver skygge, placere haven halvvejs under et skyggefuldt træ. På den måde, halvdelen af haven vil modtage fuld sol og den anden vil drage fordel af grønne nuance. Oaks, cypresser og maples gør ideelle front og baggård haven kammerater.

•Tilføj haven dekorationer. Sted et springvand, fuglebad, trendy vand-funktionen eller skulptur i haven. Besøg en ejendom salg for billige fund eller en Genbrugsbutik for odds og ender, såsom en brugt springvand bassin. Eller vælge for at søge en haven butik for moderne haven accenter.

•Lay i en mursten eller sten pathway. Accent forreste eller baghave med en snoede gangbro, der fører til døren. Overveje gating haven eller installere et hegn for at beskytte haven mod gumlede dyr eller nabo kids.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com