Hjemmelavet hveps fælde eller Killer

October 26

Brummer af et insekt sidste dine ører kan gøre dig flinch. Når dette insekt har en brod som en hveps, måske du ænder ud af vejen. Hvis du oplever problemer med hvepse i din værftet, kan du håndtere dem ved hjælp af hjemmelavede hveps fælder og mordere.

Hvepse

Tommelfingerregel for beskæftiger sig med hvepse er, at hvis du lader dem alene, vil de returnere favor. Du kan flytte hveps reder fra døre og vinduer i dit hjem, så ikke risikerer du støder dem mere end nødvendigt. Hvis hvepse overskridelse din baghave, men kan de sætte dig og din familie i fare for smertefulde svier. Hvis nogen i din familie er allergisk over for hvepse, bliver at slippe af med insekterne særlig vigtigt.

Fælder

Du kan diffusere hvepse for at fjerne dem fra din værftet. At gøre din egen hveps fælde, rense en to-liters sodavandsflaske. Skåret ud i toppen, forlader nederst to tredjedele af flasken. Drej toppen af flasken op og ned og derefter sætte det på toppen af bunden af flasken. Hæft det på plads. Hvepse, der flyver ned inde i flasken gennem tuden vil ikke kunne finde deres vej ud igen. Du kan fylde det med agn, som en blanding af sukker og vand, sukker og eddike eller citron saft. Den søde duft vil tiltrække hvepse i fælden.

Dræbere

Hvis du ønsker at dræbe hvepse inde i din fælde, tilføje et par sprøjter af opvaskemiddel til uanset agn, du bruger. Forbindelser i opvaskesæbe, der hjælper det at bryde apart mad og fedt er farligt for hvepse. De trænge en hveps krop og dræbe den. Hvis en hveps falder i agn, vil det drukner og dør. At dræbe hvepse uden for fælden, Fyld en sprayflaske med vand og tilføje nogle opvaskesæbe. Spray hvepse med blandingen for at slå dem ihjel.

Overvejelser

Hvis du ser kun et par af hvepse i din værftet, tro to gange før du sætter ud af en fælde. Den søde duft af agn vil tiltrække dine hvepse---samt hvepse i din nabos værfter og ned ad gaden. En hveps fælde kunne gøre din insekt problemet værre. Når parabol sæbe spray til at dræbe hvepse, huske på, at det vil dræbe andre insekter, det rører. Bruge den omhyggeligt for at undgå at dræbe insekter, der kan du i din værftet, som myrer og bier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com