Hjemmelavet hveps Killer

November 7

Hvis du har en hveps problem i eller omkring dit hjem, kan ansætte en professionel exterminator være den bedste måde at slippe af med det. Men hvis tanken om sprøjtning giftige kemikalier omkring din familie gør dig urolig, du kan nemt og billigt skabe din egen hveps sprays og fælder, der vil gøre arbejdet.

Sæbe Spray

Fortynde én del flydende opvaskemiddel i tre dele vand. Ryst blandingen godt og sprøjte det direkte på hveps eller hvepse.

Hårlak

Find den billigste alkohol-baserede hairspray, du kan, og sprøjte det direkte på skadedyr. Vær sikker på at sprøjte en masse på én gang--- men dække din mund og næse for at holde fra at indånde det dig selv, fordi røgen kan være slibende.

Shampoo Spray

Kombinere en spiseskefuld af pebermynte ekstrakt med en spiseskefuld af unscented baby shampoo. Hæld blandingen i en pint af varmt vand i en sprayflaske og spray hvepse med det.

Fælder

Oprette hveps fælder af invertere to-liters sodavandsflasker, afskære bunde, hæftning eller tape dem til træer i en halvcirkelformet mønster omtrent 50 fødder fra hinanden og udfylde nederst to inches af hver flaske med sukkerholdig sodavand eller sukker vand. Hvis du kan dræbe mindst én eller to af hvepse først med en flue swatter, sætte deres organer inde i toppen af en af flaskerne. Lugten, sammen med sødme af soda, vil tiltrække andre hvepse i området. De vil flyve ind i tragte og drukne.

Blegemiddel

Bland en løsning af to spiseskefulde af blegemiddel og en gallon af varmt vand. Ryst det, og sprøjte det direkte på hveps eller hveps reden.

Forholdsregler

Før virksomheden nogen hveps-udryddelseslejre indsats i hjemmet, skal du sørge for at beskytte din krop og ansigt ved påtagning langærmet tøj, lange bukser, en net og hat over dit ansigt og beskyttende briller for dine øjne. Vred hvepse kan være ekstremt aggressive og kan søge hævn selv en dag efter at være blevet delvist overhældt med spray. Når det er muligt, er det altid bedst at trække på hjælp fra en professionel exterminator at håndtere aggressive skadedyr. Hvis du har besluttet at tage sagen i egen hånd, holde familiemedlemmer og naboer væk, mens du udrydde en hveps reden, og beskytte dig selv så godt som muligt fra svier. Det er også tilrådeligt at have sting Anti-Venom ved hånden, bare i tilfælde du er myldrede under proceduren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com