Hjemmelavet hydraulisk Log Splitter

May 24

Hjemmelavet hydraulisk Log Splitter

Hvis du kan svejse og enten har en gammel hydraulisk cylinder og power pack rundt eller kan finde en secondhand, en hjemmelavet log splitter kan gøre dit job at sætte en vinter værd af træ væk meget lettere. En hydraulisk log splitter bruger en hydraulisk stempel til at presse en splitter hoved i en log, afstivet mod et stykke af stål. Det hydrauliske tryk opdeler let træ, så du sparer tid og energi.

Splitter Base

En hydraulisk cylinder trykker mod en log kan oprette en masse spænding og drejningsmoment. På grund af dette skal du gøre et meget solidt grundlag til at montere din cylinder og base plade. En eller to I-bjælker svejset sammen kan både støtte din opdeling mekanisme og er en god base, som at svejsningen hjul, hvis splitteren vil være mobile. Svejse en plade ved foden af splitter til at støtte i bunden af log er opdelt af hydrauliske ram. Montere den hydrauliske ram på en måde, der vil placere ram på fuld udvidelse om halvdelen eller to tredjedele af afstanden til bundpladen.

Hydraulisk Cylinder

En hydraulisk cylinder og netdel er grundlaget for log splitter. En 5 "x 24" cylinder tjener ofte som et godt udgangspunkt. Svejse et beslag til at holde cylinderen så det kan skubbe lige ned midt i loggen når splitter hoved er installeret. Hjælp af en mund-aktiveret hydrauliske parameter kan gøre din opdeling gå hurtigere.

Splitter hoved

Gøre en trekantet splitter hoved. Dette kunne være skåret fra et stykke massivt stål eller jern, men svejsning en V-formet hoved, der kan glide over skaftet af den hydrauliske cylinder er også en god idé. Svejsning den V-formede forsamling til en krave, der glider over cylinder akslen vil lette installationen af en meget robust sætskruen at holde samling på splitteren.

Design overvejelser

Kontroller, at du lader plads nok til den længste log du vil sandsynligvis opdele. Svejsning finner på langs ned af I-bjælker i bunden kan være nyttigt at tilpasse dine logfiler med splitter mekanisme. Sørg for at holde dine hænder væk fra splitter hoved når den er i drift.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com