Hjemmelavet hylde systemer

July 20

Hjemmelavet hylde systemer

En hjemmelavet hylde system kan være den perfekte hjem-storageløsning. Evnen til at helt tilpasse og styre det endelige produkt i form og udseende gør opbygning af dit eget reoler meget tiltrækkende, navnlig i betragtning af lethed af projektet og relativt billige arten af de materialer og værktøjer, der kræves. Med blot et par timer, oprette en reolsystem, som er designet specielt til din plads og kan nemt håndtere dine reoler behov. En række praktiske woods, pletter og maling kan oprette virkelig tilpassede opbevaring.

Instruktioner

•Klippe flere 2-tommer af 4-tommer bestyrelser til at passe din plads og opbevaring behov. For eksempel, reoler der vil være 4 høje, 3 fod bred og 2 fod dyb, skære følgende: fire 2-tommer af 4-tommer bestyrelser, der er 4 fod lang, seks 2-tommer af 4-tommer bestyrelser, der er 3 fod lang og fire 2-tommer af 4-tommer bestyrelser, der er 2 fod lang.

•Lay alle fire-mund-boards parallelt på gulvet med deres bredere sider ned. Markere boards på det niveau, du gerne vil have reoler jævnt ved hjælp af en målestok eller målebånd. Placer den nederste hylde ikke er lavere end fire inches fra jorden og den øverste hylde mindst to inches fra toppen.

•Separat to 4-fods bestyrelser fra de andre og lægge dem parallelt omkring tre fødder fra hinanden. Disse bestyrelser vil være hjørnet understøtter af reolsystem. Angive 3,4-fods brædder på tværs af de to hjørne understøtter, så deres toppe er netop flugter med hylde linjer. Glatte bestyrelser, således at alt er selv, og at enderne af 3-foden bestyrelser er flugter med ydersiden af hjørne bestyrelser.

•Sæt brædder i alle leddene ved hjælp af tre træskruer. Bor forsigtigt og predrill huller, hvis du har problemer med at opdele eller brud. Gentag for den modsatte side af reol med andre bestyrelser.

•Lift en halvdel af enheden ved hjælp af assistent. Denne halvdel skal ligne en stige af dette punkt. Har assistent holde enheden og placere en to fod bord i nærheden af toppen og bunden af venstre og højre side af reolen. Disse bestyrelser skal have de tynde sider vender op og ned og bred siderne vender ud, med deres slutningen flader op mod hjørne bord.

•Anbring disse bestyrelser omkring en fod fra toppen og fra bunden, den ene fod predrill derefter tre huller i slutningen af hver bord, gennem hjørne bord og ind i støtte bestyrelsen. Vedhæfte boards med træskruer. Gentag og knytte anden siden af hylde system, så træramme er fritstående.

•Klippe krydsfiner i tre hylder, måle lidt mindre derefter 3 fod lange ved lidt mindre derefter 2 fod bred. Sat hylder oven på understøtter at sikre en god pasform. Hvis det ønskes, tillægger de understøtter ved hjælp af træskruer hylderne.

Tips & advarsler

  • Maling, pletten og forskellige træsorter kan bidrage til at gøre reolsystem attraktive samt funktionelle.
  • Til opbevaring af tung, tillægger toppen af reolsystem muren ved at bore det til væggen studs.
  • Lad aldrig børn lege i reoler, da der er en risiko for at falde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com