Hjemmelavet ildsteder til at grille

January 11

Hjemmelavet ildsteder til at grille

Ildsteder er en praktisk metode til indeholdende en brand for varme og udendørs grill. En bred vifte af fremstillede brand Gruber beregnet til at være indstillet på en gårdhave eller veranda og flyttes efter behov kan købes fra big box, hardware og gårdhave levering butikker. Ildsteder er også permanent installeret ved hjælp af en række murværk materialer. Men en simpel ildgruben til at grille er bygget ved hjælp af et par basale forsyninger og værktøjer og er konstrueret til både lang - og kortfristede brug.

Instruktioner

•Tag sten, blade, pinde og andre jorden rod i en placering, der er egnet til at opbygge et brand pit. Vælg en placering med ingen overhængende træet lemmer eller ledninger og der ligger en afstand fra strukturer.

•Sæt grillen rist på jorden i den valgte placering. Brug grill rist som en skabelon for brand pit. Skitsere risten på jorden med en pind.

•Anvend en skovl til at fjerne de øverste to til tre inches af græs og top jord fra inde i den vektoriserede cirkel på jorden. Niveau enhver ujævne områder inde den vektoriserede cirkel på jorden med skovl.

•Tilføj knuste sten eller grus som en base for brand pit. Fyld området inde i cirklen, hvor jorden blev fjernet med to til tre inches af grus. Jævnt grus og glat med skovl.

•Sæt mursten ende til at danne en cirkel på jorden. Danne mursten cirkel på gruset efter cirkel disposition. Tilføj yderligere lag af mursten, så murstenene på det øverste lag overlapper leddene i mursten på den nederste lag. Brug mindst fem eller seks lag af mursten til brand pit.

•Sæt grillen rist på det øverste lag af mursten på ildgruben til at grille. Sæt grillen på det øverste lag af mursten i stedet for at knytte så at pit er tilgængelige for at opbygge et brand og tilføje ekstra træ til opvarmning og madlavning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com