Hjemmelavet Køkken Backsplash

April 17

Køkkenet er det ofte mest kostbare plads til at remodel, men en god køkken remodel også normalt genererer betydelige afkast af din investering i renovering. Maksimere disse belønninger ved at oprette en høj-impact men billig hjemmelavet køkken backsplash. I stedet for spending money på den typiske glaserede keramiske fliser og tid eller penge på deres installation, male rummet mellem din hængende kabinetter og køkken bordplader med hjemmelavet tavle maling. Tavle backsplashes låne et køkken en dramatisk flair og tjene som en altid sletbare lærred for menuer, opskrifter, skemaer, tegninger og årstidens hilsener.

Instruktioner

•Tag stikkontakt covers, og tape omkring området backsplash grænser at beskytte dit kabinet møbellister og køkkenbordet kanter. Tape plastfolie over andre nærliggende områder eller objekter, som du ønskede at forlade umalet.

•Measure 3 kopper af akryl maling med din væske målebæger, og føje det til den store plastikbeholder. Måle 1 1/2 kopper ruder medium, og føje det til objektbeholderen. Brug en måleske, måle 8 tbsp. af magt flise injektionsmørtel, og tilføje det til objektbeholderen, også. Rør ingredienserne godt med en dyvel eller omrøring stick. Selv om dette kan synes som en lille mængde til dine behov, vil du gøre malingen kun som du har brug for det, fordi det tykner hurtigt og vil ikke gemme.

•Applicer maling til din backsplash med lys, selv slagtilfælde ved hjælp af din skum børster. Bruge større pensler til midten af din backsplash, og bruger de mindre børster for områder, der kræver mere præcision. Bland flere partier af din DIY tavle maling som du har brug for det.

•Tillad den første frakke til tørre, og derefter våde sand område med fint sandpapir. Dyp en del af den sorte våd slibning papir i en skål med vand, og forsigtigt sand malede backsplash glat.

•Tilføj en anden frakke af din hjemmelavede tavle maling. Gentag den våde slibning proces for at afslutte din DIY køkken backsplash.

Tips & advarsler

  • Hvis du er kort på tid, bare købe tavle maling på alle lokale isenkræmmer. Isenkræmmere bære normalt kun tavle maling i sort og grøn, men. Fordelen ved at gøre din egen maling er, at du kan bruge enhver farve akryl maling til at skabe en funktionel, farvet backsplash, der matcher dit køkken indretning.
  • Du kunne male to underlayers af magnetiske maling, tilgængelig på de fleste isenkræmmere, for yderligere at forbedre din backsplash funktionalitet.
  • Andre hjemmelavede backsplash ideer: decoupage postkort, fotografier, cut-up kalendere eller andre printer billeder på plads, og derefter seal arbejde med polyurethan; male en DIY vægmaleri med akryl maling, og forsegle det med polyurethan; og bruge en rulle slagter papir til at oprette en skabelon med din backsplash område, og derefter tage den til en spejl-butik, der kan sælge dig et langt stykke af spejlet i din backsplash figur, som du kan derefter lim mod backsplash med en mastiks formuleret til spejle. Du kunne også prøve slagter-papir skabelon for en klar akryl ark, en længde på malede pegboard eller et rustfrit stål ark af blinkende.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com