Hjemmelavet køkkenbord

August 9

En køkken bordplade er ofte en af de mere dekorative funktioner i dit køkken. Oprette en hjemmelavet køkkenbordet vil give dit miljø sit eget unikke look. Hvis du er fortrolig med gør det selv-projekter og har erfaring med at bruge elværktøj, kan dette projekt være enkle. Dem bekendt med hands-on projekter kan finde, at skabe en hjemmelavet køkkenbordet temmelig vanskeligt og tidskrævende.

Instruktioner

•Find et sted at bygge din bordplade. Bygge det off ejendom, i din baghave, eller lige på dit køkken kabinet. Gøre dette kunne hjælpe dig med at spare tid ved at fjerne trin for at flytte en udfyldt køkkenbordet.

•Tag alle nødvendige målinger. Bestemme længde, bredde og højde på køkkenbordet ved at måle de ydre kanter af kabinettet. Foranstaltning i højden ved beregningen af, hvor langt køkkenbordet skal passe over kabinet, ca 1 1/2 tommer, såvel som hvordan høj du ønsker det. Fastlægge præcise og nøjagtige tal. En erfaren Tømrer motto er "Foranstaltning to gange, klip en gang." Tage målinger to gange for at sikre nøjagtighed før opskæring træ (som du kan kun gøre én gang).

•Vælg træ til køkkenbordet. Besøg din lokale hjem forbedring butikker. Find det perfekte træ, der passer til din smag og opfylder holdbarhed. Spørg om hvert træ stil, holdbarhed og konkrethed. Grundigt undersøge træ før du køber. Brug et træ med en hård overflade, såsom en ahorn eller eg. Undgå nåletræ som pine. Købe mængder træ baseret på dine mål.

•Klippe træ med en power sander. Du kan triple-check målingerne før opskæring af træ. Efter at skære det, rense området, hvor køkkenbordet skal fastgøres. Fjern støv og snavs omkring den. Tillægger træet kabinet top med en hammer og søm. Negle skal være ca 4 til 5 inches fra hinanden.

•Tilføj backsplash. Ordne det på bagsiden af køkkenbordet og op ad væggen til bunden af skabene. Bruge beton eller epoxy for at vedhæfte fliser til køkkenbordet og væg. Sørg for at det passer perfekt mod væggen.

•Tilføj finpudsning. Rydde køkkenbordet med en våd tør til at fjerne støv. Bruge epoxy for små områder, der skal udfyldes. Aftørre overskydende lim fra counter og backsplash. Når limen er tør, rydde op. Brug en fugtig klud i rengøring tælleren.

•Brush på en vandtæt lak. Undersøge installationen og lad det tørre natten over. Følg med en anden frakke, hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com