Hjemmelavet kompost spand

February 23

Kompostering er en fantastisk måde at gå grøn og praksis miljøvenlige havearbejde. Landmænd og familier mage kan nyde godt af den sorte jord produceret fra kompostering. Hvis du har nogen interesse i plantning en have, overveje at have en kompost spand i dit køkken. Hvad er en kompost spand, præcis? Det er en lille spand eller tin som indsamler husholdnings- og køkkenudstyr affald for ture ud til din kompostbunke (Se Reference 1). Nogle spørgsmål kan opstå fra tid til anden om kompost spande som, hvad om lugte? Hvilke designvalg er tilgængelige? Hvorfor kompost?

Fra Funky til frisk

Skrald stinker. Kompost spande kan styre dette problem gennem deres medfødte design. Din hjemmelavet kompost spand kan være lavet af en gammel kaffe kan med et låg. Med tilføjelsen af en lille engangs trækul filter, vil du kunne styre lugte og genbruge dit køkkenaffald. Bruge trækul filtre med tre - fire måneders forbrug satser. Dette vil skære ned på hvor ofte du skal udskifte filteret. Mærke på først i måneden i din kalender, når du har brug at ændre filteret, så du ikke ved et uheld glemmer.

Spand omkring

Dit hjems indretning er vigtige for dig. Mens en hjemmelavet kompost spand kan være nemt og sjovt for at gøre, sørge for det passer ind i din personlige stil. Vælg materialer, der drage fordel og fremhæve dit hjem decor og ikke aflede opmærksomheden. Hvis en gammel kaffe kan er ikke din stil, overveje at gøre din spand ud af vedvarende ressourcer som bambus.

Efterlade noget, men fodspor

Hvis dit mål er at reducere din CO2 aftryk på jorden, er hvilket gør din kompost spand en enkel måde at gøre netop dette. Mens globale trash når kriseniveauer, eliminerer kompostering de naturlige bionedbrydeligt elementer fra vores lossepladser (Se Reference 2). Kompostering med din hjemmelavet kompost spand er den smarte måde at samvittighedsfuldt skære ned på unødvendig spild.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com