Hjemmelavet kompost spredere

June 3

Hjemmelavet kompost spredere

Produceret kompost spredere kommer i en vifte af stilarter, fra tilkoblet, hjul-barrow-lignende spredere til kommercielle traktor spredere designet til at dække store områder. For den ydmyge gartner, vil noget simpelt gøre tricket, så længe det kan distribuere kompost med en ensartet sats. Pålidelighed og økonomi af rullende tromme metoden for spredning af kompost er dokumenteret i dens udbredelse blandt mindre plantageejere. Gøre en no-frills rullende kompost sprederen i lidt tid med minimal værktøjer.

Instruktioner

•Sæt en ren plast tromle på sin side på et stabilt underlag til boring. Klemme tromlens overflade. Sted en 1/4-inch plast bore bit i chuck af en elektrisk boremaskine.

•Drill et hul i midten af bunden af tromlen og midt på låget. Bore rækker af huller langs siden og hele tromlen. Bore huller ca 1-2 inches fra hinanden, i rækker fordelt to til fire inches fra hinanden.

•Thread polypropylen rope gennem hullet i bunden af tromlen, gennem indersiden og ud af hullet i toppen. Skære tovbefæstigelse til en længde, når trukket, udvide ca tre fod fra tromlen. Knude tovbefæstigelse.

•Fyld tromle med kompost og sikre låget. Trække sprederen ved den knyttede reb. Tromlen vil rulle, sprede kompost gennem huller i siden. Hvis det er nødvendigt, sted et par sten i sprederen til at hjælpe med at bryde op kompost eller vægt på tromme for bedre rullende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com