Hjemmelavet Kotatsu Futon

January 25

En kotatsu futon er en polstret Talsmanden, der passer mellem tabel base og en aftagelig bordplade på en japansk opvarmet tabel kaldes en "kotatsu." Fordi traditionelle japanske hjem ikke har centralvarme, er kotatsu en familiesammenkomst sted i kolde måneder. Folk kan holde deres ben og fødder varme fra lav spænding varmer, som er fastgjort til undersiden af tabellen og derefter dække deres omgange med varme Talsmanden, omtales som "kotatsu futon." Kotatsu futon er placeret over rammen af tabellen som et voluminøst dug, og den aftagelige bordplade er placeret over det at holde det på plads. En hjemmelavet kotatsu futon tillader dig at matche denne usædvanlige stykke af møbler til din indretning. Størrelsen af din futon vil afhænge af størrelsen af din kotatsu tabel. Dimensionerne nedenfor vil gøre en kotatsu futon for en tabel på størrelse med en standard kort tabel.

Instruktioner

•Klippe bomuldsstof i to strimler, hver 3 yards lang. Dette vil være toppen af din kotatsu futon. Fastgør de to stykker sammen langs sammenføjninger, højre side sammen. Maskinen sy en halv-tomme fra kanten. Tryk på sømmen åben.

•Klippe flannel stof i 2 strimler, hver 3 yards lang. Dette vil være på bagsiden af din kotatsu futon. Fastgør de to stykker sammen langs sammenføjninger, højre side sammen. Maskinen sy en halv-tomme fra kanten. Tryk på sømmen åben.

•Klippe dynen pladevat i to strimler, hver 3 yards lang. Lægge strimler ud på gulvet ved siden af hinanden, så sidekanterne rørende, men ikke overlapper. Hånd-dryp to batting stykker sammen med store masker, at sløjfe frem og tilbage mellem de to stykker. Dine sting skal være ca 3 inches lang, så du kan stikke nålen ind i hvert stykke 1 1/2 inches fra kanten. Brug den flade hånd for at trykke din basting søm ned som du sy så at pladevat ikke masse.

•Lay flannel opbakning på gulvet højre side ned. Placér pladevat på toppen. Sørg for at center sømme er perfekt afstemt. Omfatte opbakning og pladevat med kotatsu futon top stykke, højre side op. Igen, Sørg for at center sømme direkte oven på hinanden.

•PIN de tre lag sammen begynder i midten af din sømme. Sætte din første pin i midten af kotatsu futon, omhyggeligt matchende sømmene. Fortsætte pinning langs sømme i begge retninger. Hånd-dryp med store masker ned i midten af kotatsu futon ved hjælp af sømmene som din guide. Fjern benene, som du sy.

•PIN de ydre kanter af de tre lag, starter ved enderne af sømme, og arbejd dig ud i begge retninger. Fastgør siderne sidst. Når hele kotatsu futon er fastgjort sammen omkring kanterne, dryp med hånden tæt på dine ben og ca 2 til 3 inches fra kanten.

•Frame kanter af kotatsu futon med tæppe bindende. Se afsnittet henvisning nedenfor for tips om, hvordan du vedhæfter tæppe bindende.

•Tag din hånden basting sting, og trim alle løse tråde.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke allerede har en kotatsu tabel, kan du købe en i Ikea eller lave din egen. Se afsnittet reference for yderligere oplysninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com