Hjemmelavet laminatgulv værktøjer

November 5

Hjemmelavet laminatgulv værktøjer

Du kan gøre dine egne værktøjer til at hjælpe jer med at lægge et laminat gulv. De vigtigste værktøjer, du kan realistisk set gøre derhjemme er en pull bar, mallet og træ afstandsstykker. En pull bar er en fladtrykt-Z-formet metal bar du bruger til at trække brædder sammen for at låse dem på plads. En kølle er en træ hammer anvendes til aflytning pull bar. Spacere er træ stykker, der hjælpe med at opretholde huller.

Træk Bar---Forberedelse til dele

Gøre en pull bar ved hjælp af et stykke fladt stål og to stykker af vinklen jern---stål med en L-formet tværsnit. Så 2 x 3 tommer stykker af vinklen jern med en nedstryger eller båndsav og derefter rense de ru kanter med en metal fil. Så eller købe en klar-cut 3 x 6 tommer stykke stålplade måling 1/8 til 1/4 tommer tyk.

Træk Bar---At samle delene

Brug en metal lim som flydende metal, som er næsten lige så stærk som svejsning; epoxy lim er en anden alternativ. Lim et ansigt af et stykke af vinklen jern til en af de 3-tomme kanter af den stålplade med figuren "fladtrykte Z" i tankerne. Vend den stålplade, og lim et ansigt af andre stykke af vinklen jern til den modsatte kant af den stålplade. Forlade forsamlingen til at helbrede.

Kølle

Bor en 1-tommer-diameter, vinkelrette hul helt igennem 5 x 2 tommer ansigt af en blok af træ måler ca. 5 af 3 af 2 inches. Brug træ lim til at passe en 15 tommer lange, 1-inch diameter dyvel gennem hullet, således at 1 tomme af dyvel stikker ud over hullet. Når limen tørrer, bore et 1/4-inch hul gennem diameteren af dyvel på det punkt, det afslutter den træ blok. Tvinge en 5/16-tommer træ plug gennem hullet til at fungere som en fastsættelse pind.

Afstandsstykker

Et Laminatgulv er et flydende gulv. Du ikke normalt søm eller lim et flydende gulv til undergulvet, og det er gratis at udvide og kontrakt naturligvis efter den varme og fugt indhold af rummet. For at sikre, at du efterlade et tomrum mellem kanten af rummet og kant i gulvet, når det skal du bruge afstandsstykker. Så et stykke af 1/2-inch-thick skrot tømmer i 3 x 1 tommer stykker. For de fleste arbejdspladser, 20 til 25 af disse stykker vil være tilstrækkeligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com