Hjemmelavet lomme Gopher kontrol

September 7

Hjemmelavet lomme Gopher kontrol

Pocket gophers er søde, men drengen kan de rive op en græsplæne. Hvis forgiftning teknikker synes umenneskelig eller du ikke kan lide tanken om at omdanne din græsplæne til en gopher kirkegård, styre gophers i stedet bruge gopher afskrækningsmidler. En række dagligdags ingredienser vil afskrække gophers uden at forårsage skade på dem eller miljøet.

Instruktioner

•Soak stykker stof i ammoniak og kram dem i gopher-hullerne. De vil ikke lide dampe invaderer deres tunneler.

•Sæt flere dråber af pebermynte æterisk olie på bomuld bolde og placere dem i og omkring gopher huller. Pebermynte er en frastødende duft til mange dyr, herunder gophers, modermærker og mus.

•Kontrollér en opløsning af 1 qt. af vand, 4 tbsp. cayenne peber og 1 tbsp. pebermynte olie i en sprayflaske og regelmæssigt spray åbninger af huller til at holde dem fugtige indtil gophers er væk.

• Giv gophers tanken om, at mulige rovdyr rundt. Ting hundehår ind i hullerne. Hvis du ikke har en hund fra at indsamle hår udklip, tjekke med din lokale animalske groomer. Drys lidt af brugte kattegrus i hullerne, hvis du eller din nabo har en kat. Du kan endda overveje at få din egen udendørs kat hen til skræmme og holde gophers væk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com