Hjemmelavet mærkat for herbicider

December 19

Hjemmelavet mærkat for herbicider

Et overfladeaktivt stof eller mærkat er et udbredt landbrug agent, når korrekt blandet med flydende gødning, hjælper den kemiske at sprede mere jævnt og grundigt over planterne. Dette betyder at du ender med at bruge færre kemikalier og din pesticid er mere effektiv. Mange af disse overfladeaktive stoffer, du ikke behøver at købe til de liggende omkring huset. Overfladeaktive stoffer er meget anvendt i kosmetikindustrien og så når leder efter en god mærkat du lige kan finde en på din kones forfængelighed.

Opvaskesæbe

Skålen vaske er en fælles overfladeaktive stof anvendes i havearbejde som pesticid til kontrol mider, bladlus og hvide flyve. Tilføje blot en halv teskefuld per gallon af mix til din herbicider og pesticider og du har en hjemmelavet etiket. Venligst gøre din forskning, som vaskemiddel kan skade nogle planter. Aldrig gælde planter under stress.

Yucca planter

En fremragende naturlige overfladeaktive kommer fra dessert yucca eller Mohave Yucca planter. Yucca plante er blevet brugt af indfødte i sydvest for tusinder af år og kan nu findes i mange kosmetik. Ingrediens saponin er hvad gør yucca planter en stor overfladeaktivt stof. Yucca kan tilberedes først rense snavs fra roden og derefter hakke op om en 1-½ lbs. i roden, og derefter stikke det i en foodprocessor indtil det er fintmalet. Du tilføje fire kopper vand i den og du har masser til fremtidig brug. I modsætning til fremstillede overfladeaktive stoffer, der bruger olier, vil denne ene ikke skade alle planter.

Kokosolie

Kokosolie er overfladeaktive stoffer, der kan bruges i en have kapacitet. I år, det har været anvendt som madolie og findes i mange shampoo og sæbe. Det overfladeaktive stof materiale stammer fra kød af kokos. Kokosolie er faktisk blevet godkendt til brug som et overfladeaktivt stof i pesticider af den amerikanske regering. Kokosolie kan købes i Bilka, fordi det fordobler som madolie. Bare et par spiseskefulde tilføjet til din pesticider og du er klar til at gå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com