Hjemmelavet magnetventil

July 8

En magnetventil er en hule spole af tråd, der skaber et magnetisk felt, når en elektrisk strøm sendes gennem sin viklinger. Magnetventiler der bruges til at drive ventiler, relæer og forskellige mekaniske udstyr, der kræver lineær bevægelse. En interessant twist på en hjemmelavet magnetventil er en aktuator, der vender en hund behandle til en ventende hunde, der har lært at presse en trykknap switch ved siden af.

Magnetventil aktuatorer

Magnetventiler producere en kraft, der kan øges ved at øge antallet af vindinger i spolen eller mængden strøm sendes til spolen. En forholdsvis stærk enhed kan oprettes, hvis forskellen mellem coil og jern eller stål stemplet inden for det kan holdes lavt. Aktivering retning af jern eller stål aktivering stemplet kan vendes ved at vende polariteten af den DC-strøm.

At skabe en lineær magnetventil Motor

Du skal bruge en 4-tommer stykke af 3/8 tommer ID klar plast rør med en meget tynd væg, en spole af coatede 28-gauge magnet ledning og den tungeste fælles søm, der løst fit i røret. Vind wire jævnt på slangen. Bruge en selv snoede bevægelse og wire frem og tilbage som det er sår hen over det foregående lag på kryds og tværs. Glem ikke at forlade omkring en 2-fods længde gratis på begge ender af spolen, så den kan tilsluttes.

Omkring 200 drejninger af 24-gauge wire vil producere en betydelig magnetiske stak på neglen, når spolen er momentant tilsluttet en seks-volt lantern batteri med en trykknap switch i serien. Prøv at tilslutte coil begge veje således at neglen forsøger at tvinge sin vej ud af hovedet først. Bære sikkerhedsbriller og aldrig punkt magnetventilen på nogen. Kun et øjeblik energize spolen, som det vil varme hurtigt hvis afholdt i.

Ved hjælp af en magnetventil til Flip godbidder

Saml en lille katapult på en skrot træ base ved hjælp af en gammel servering skeen hængslet i midten med et søm. Placer magnetventil bag skeen vinkelret, så bagsiden af skeen hviler på hovedet af nagle i magnetventilen. Begrænse den skeen bevægelse, således at neglen ikke kan helt komme ud af magnetventil tube. Læg halvdelen af en småkage eller en lille hund omgås i skeen. Tilslut en momentan trykknap i serie med lantern batteri og magnetventil observere polariteten defineret ovenfor. Eksperimentet indtil hunden behandle har omkring en 6-fods bane. Nu Placer kontakten, så din hund kan lære at trykke på det for den behandling, som kan være en langvarig endnu sjovt projekt. Mangler en hund, er katapult magnetventil en stor gag spil til en fest for flipping cocktail oliven i martinis. Nyd.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com