Hjemmelavet mos Killer

October 27

Hjemmelavet mos Killer

Selvom der er masser af passende moss killers tilgængelige på markedet, kan hjemmelavet mos killers være lige så effektive. Moss er forholdsvis harmløse, men ikke kan du se det vokser i din have. Ikke alene kan det være en skamplet for byen, det kan også tage op værdifuld voksende plads i jorden. Slippe af med mos med en hjemmelavet mos killer til at bevare kontrollen over din have.

Blande Moss Killer

Hjemmelavet mos killer består af fire ingredienser: vand, eddike, salt og sæbe. Tilføje 1 gallon af varmt vand til en spand. Tilføj i 1 spiseskefuld eddike og 1 pund af salt. Tilføj så meget sæbe, som du ønsker, så længe det ikke udgør mere end 20 procent af den samlede blanding. Hver ingrediens tjener et formål og skal blandes i højre forhold til moss morderen skal være effektiv. Vandet bruges som en diluter, der letter anvendelsen af moss killer. Eddike og salt trække fugt fra mos og dræber den. Tilføje sæbe til blandingen hjælper moss killer absorbere ind i Mos mere let, hvilket øger chancerne for at dræbe den.

Ansøgning

Skal udvises forsigtighed ved anvendelse af hjemmelavet mos killer. Føje løsningen til en sprayflaske og spray de ramte områder. Spray nok opløsning på moss til at dæmpe det. Salt og eddike i blandingen kan være problematisk. Hverken ingrediens er selektiv og vil dræbe enhver plante det rører. Undgå sprøjtning løsning på blomster og planter, herunder frugt og grøntsager du ikke ønsker at slippe af med. Give løsningen et par dage til at arbejde, da det tager tid.

Græsplæne vedligeholdelse

Når Mosset er død, skal du fjerne det straks. Grave det op med en murske eller spade og kassér den. Skrabe døde moss fra klipper og andre hard formationer med en slibende svamp. Efter fjernelse af mos, ordentligt vedligeholde din plæne og haver at afskrække moss fra vokser igen. Overseed nøgne områder af græs med en blanding af turftype ryegrasses eller en rajgræs og Svingel blanding. Topdress frø med omkring ¼ af løs weed - og mos-fri jord. Holde det fugtigt, indtil frøplanter er dannet. Moss kræver fugt til at vokse, så opretholde ordentlig dræning i din græsplæne til at undgå unødvendig pooling af vand. Ophobning af vand kan føre til moss vækst.

Hvad er mos?

Hvad mange mennesker kan ikke indser er, at moss ikke er en koloni af små planter, bare én plante. Moss er blomsterløse og har svage stængler. Det kræver masser af vand for at vokse og kan findes i fugtige områder i nærheden af damme, vandpytter og afløb. Selv om det er almindeligt kendt for sine grønne farve, vokser mos også i forskellige nuancer af brunt. Forskellige former for mos vokse over hele verden. Ifølge Mountain Moss er der omkring 10.000 sorter af mos på verdensplan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com