Hjemmelavet muld Screener

July 27

Hjemmelavet muld Screener

Det tager 500 år at danne en tomme af muldlag naturligt, ifølge University i New Hampshire kooperative forlængelse. Købt muldlag kan være af tvivlsom kvalitet og kan mangle i de nuværende i ægte muldlag næringsstoffer. Screening muldlag på din ejendom kan opnås med en let-til-build skærm og ramme.

Instruktioner

•Measure 2 x 4 med en måling af tape, og med en blyant, markere off fire 24-tommer lange strækninger. Lægge de 2 x 4, over to savbukke eller på tværs af en arbejdsbænk. Brug en håndsav til så lige ned gennem træ på hver af de målte varemærker.

•Sæt en 3/8 tommer bore bit til boret. Lægge træstykker ned til formularen et kvadrat, så smallere kanten af ét stykke træ er helt flugter med den smalle ende af det næste ben. Bore to pilot huller hele vejen igennem smallere dybden af den ydre stykke træ ind i snævrere side af den inderste stykke, være omhyggelig med at holde bit mindst 1/2 tommer fra kanten af skoven. Gentag i hver af de resterende tre hjørner.

•Sæt driveren bit boret og bore 3-tommer #6 skruer i alle otte pilot huller til at sikre rammen sammen.

•Klippe et stykke af armeringsnet skærmen ind i et kvadrat 24 inches på hver side, ved hjælp af metal klip. Lægge skærmen over den forberedte træramme, så kanterne justeres med kanter af rammen.

•Sæt skærmen til rammen ved hjælp af en heavy-duty korte pistol fyldt med byggeri hæfteklammer. Placere pistol fast på toppen af skærmen, hvor den overlapper træ. Klemme på aftrækkeren for at indsætte en korte. Gentag hver 2 inches ned alle fire ben af rammen.

•Klik rammen over, så skærmen er på bunden. Lå adskillige shovelfuls af snavs på toppen af skærmen, og holde på begge sider af rammen, ryst screener frem og tilbage til at finkæmme screenet muldlag gennem den armeringsnet, forlader sten og små klippestykker bosatte sig i rammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com