Hjemmelavet myre Killer: Peanut Butter og Borax

November 7

Forskellige typer af myrer som forskellige fødevarer. Nogle foretrækker sukkerholdige behandler som gelé; andre vil gå direkte til bacon fedt. Uanset hvad de spiser, du ikke ønsker dem i dit køkken. For at slippe af med myrer, der har besluttet at foretage et træk på din spisekammer, oprette en hjemmelavet myre killer bruger jordnøddesmør og borax.

Borax

Borax er et naturligt mineral, fundet i jord. Det indeholder boron, natrium og ilt og kommer i en blød pulverform. Det fungerer som maven gift ved indtagelse af insekter. Det ødelægger deres fordøjelsessystem, stoppe dem fra at være i stand til at fordøje maden, fører til død af sult. Borax dræber de fleste insekter, herunder hus skadedyr som termitter, kakerlakker og myrer. Borax gør ikke tiltrække myrer på egen hånd, så for at dræbe dem du nødt til at blande borax med nogle slags lokkemad, som jordnøddesmør.

Oprettelse

For at dræbe myrer, kombinere 2 tsk borax med 1/4 kop jordnøddesmør. Blandingen omrøres, indtil borax er grundigt opløst og er forsvundet i jordnøddesmør. Fordi jordnøddesmør er både sød og fedtet, tiltrækker det små sorte sukker myrer såvel som andre, større myrer, der er fælles problemer i boliger. Fordi borax kan forårsage hudirritation, brug handsker når du arbejder med det og tage sig for at mærke blandingen som ant gift, så ingen i din husstand spiser den.

Placering

Sætte din hjemmelavede jordnøddesmør og borax myre killer inde et par små flasker. Stikke huller i flasker caps, stor nok for myrer at kravle gennem, og Placer flasker i områder hvor du har set myrer. Bag køleskabet og under vasken er gode områder at forsøge at fælde myrer. Vær sikker på at lægge flaskerne på deres sider. Dette gør det mere sandsynligt myrerne vil gennemgå inde. Myrerne vil tage jordnøddesmør borax-laden tilbage til reden, hvor de vil dele det med andre. Dette dræber dem og andre myrer og forhindrer dem i at vende tilbage til dit hjem.

Overvejelser

Borax er en naturlig insektgift med lav toksicitet for mennesker og kæledyr. Dette kan gøre det at foretrække til brug inde i hjemmet over barske kemiske pesticider. Selv om det ikke vil dræbe et menneske, hund eller kat, borax kan stadig gøre dem syge ved indtagelse. Det kan forårsage symptomer på gastrisk forstyrret, som diarré og opkastning. Placere myre killer inde i flasker eller krukker reducere hjælper med at risikoen for at en nysgerrig barn vil finde det og komme ind i det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com