Hjemmelavet naturlige pesticider for blomstrende sommerfugl buske

March 6

Hjemmelavet naturlige pesticider for blomstrende sommerfugl buske

Butterfly bush ikke kun producerer smukke blomster, men det tiltrækker insekt det var opkaldt efter og kolibrier. Hvis du ønsker at holde insekter væk din butterfly bush, men gider ikke også afvise disse smukke besøgende, skal du bruge en økologisk, naturlig pesticid, der vil dræbe eller frastøde skadelige insekter, men ikke gavnlige ones. Efter at gøre en hjemmelavet organisk pesticid spray, altid teste på undersiden af bladene af en plante for at sikre, at det ikke vil brænde bladene. Mens de fleste organiske pesticider er ugiftige, bør du altid vaske hænder efter forbereder eller sprøjtning.

Neem olie

Neem olie er en all-naturlige æteriske olie fremstillet af blade fra neem træet, et træ hjemmehørende i Asien. Neem olie er blevet grundigt testet som en organisk pesticid, og mange pesticider, som du kan købe i butikken indeholder denne olie. Du kan gøre dine egne hjemmelavede neem olie pesticider ved at blande 4 kopper varmt vand med 2 tsp.of ren Castilien sæbe og 1 tsk af neem olie. Bland alle ingredienserne i en sprayflaske og spray på planter.

Naturlægemidler hjemmelavet Spray

Andre urter og nogle fælles madlavning ingredienser kan også dræbe insekter. Rubarb og hvidløg er både insektbekæmpende, så du kan gøre en spray ved at blande 2 fint hakket hvidløgsfed med 1/2 kop hver Rejnfan, mynte og rabarber blade. Blend blandingen, indtil det er en pasta og kog i 15 minutter i to kopper vand. Stamme og cool blandingen, derefter fortyndes med to flere kopper vand. Tilføj 2 tsk ren Castilien sæbe eller flydende opvaskemaskiner sæbe; Hæld i en ren sprayflaske og spray på planter.

Urter til sprøjtemidler

Andre urter, der fungerer i økologisk, nontoxic hjemmelavet insekt-kontrol sprays omfatte kulsukker, ældre blade, rabarber blade, brændenælder og sort peber. Du kan gøre en spray med blot ældre eller rabarber, eller du kan eksperimentere ved at blande urter for at finde hvoraf den ene fungerer bedst i din have. For at gøre en spray med ældre eller rabarber, koges 1/2 kop fint hakket krydderurter i 4 kopper vand i 15 minutter. Dette vil frigive kemikalier i urter at dræbe bugs. Stamme og cool urt blandingen og fortyndes 1:10 styrke med vand; Du kan også tilføje sæbe til spray. Spray på undersiden af blade og stængler hvor haven skadedyr gerne skjule.

Hvidløg og Hot peber Spray

Hot fødevarer som hvidløg, chili og løg frastøde også mange insekter fra planter. Mix 1/2 kop varmt peber, 1/2 kop fint hakket hvidløg og 1/2 kop hakket løg med 4 kopper vand. Lad denne blanding stejl for 24 timer, og derefter stamme og spray på planter. Opbevares i køleskabet i op til en måned, og kassér efter dette tidspunkt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com