Hjemmelavet økologisk fungicid

May 26

Økologisk gartnere, der ønsker at styre uden om slukker deres planter med giftige kemikalier ofte føler sig plaget af tilstedeværelsen af svampe og meldug. Mens syntetiske fungicider kan arbejde hurtigere til at dræbe disse sygdomme, efterlader de en kemisk cocktail, der kan være skadelig for miljøet og indbyggernes sundhed. Heldigvis, mange harmløse husstand ingredienser indeholder svampedræbende egenskaber, som når bruges flittigt og korrekt er lige så effektive.

Bagepulver

Bagepulver har et væld af anvendelsesmuligheder, og en af dem er som en naturlig fungicid i haven. Det er især effektiv til at befri roser af sort plet og behandling af skimmel og meldug. Opløs 1 tsk bagepulver i 1 qt. af vand. Tilsæt blandingen til en ren sprayflaske og grundigt spray den skabagtig anlæg, herunder undersider. Et strejf af mild eller Castilien sæbe tilsættes bagepulver fungicid hjælper det mere jævnt fordelt.

Hvidløg olie

Planter lider af meldug og leaf spot kan finde lindring fra hvidløg olie fungicid. Hakkekød en pære hvidløg og indgyde i 1 til 2 ounce af olivenolie i mindst 24 timer. Sat hvidløg olie i et varmt, solrigt sted under infusionen proces. Pres hvidløg. Fyld en ren sprayflaske med vand og tilsæt 1/4 ounce af Castilla eller mild sæbe og hvidløg olie fungicid. Spray skabagtig anlæg områder grundigt. Til brug på følsomme prydplanter, test-spray en lille område. Hvis ingen blad skader viser inden for to eller tre dage, gå videre med sprøjtning resten af planten.

Neem olie

Neem olie, udvundet af neem-træet har svampedræbende egenskaber, der gør det en effektiv økologisk fungicid for rust, skurv, meldug og sort plet. Bland 2 tbsp. af neem olie med 1 gallon af vand. Ryst neem olie fungicid grundigt og spray plante overflader, indtil de er helt våd.

Apple Cider Eddike

Ligesom bagepulver, er æblecider eddike brugt for en lang række formål. Bruge det til behandling af skurv, leaf spot, meldug og sort plet på roser. Bland 3 tbsp. af æble cider eddike med en gallon af vand og ryst grundigt. Brug af direkte sollys og spray på alle berørte områder af anlægget.

Svovl

Landmænd har brugt svovl i tusinder af år til at forhindre svampe, og det har stadig et sted i den økologiske gartner have. Svampesporerne kan spire i en svovl film, så mens svovl ikke faktisk dræber svampe, det forhindrer det fra formning. Svovl har en tendens til at vaske væk nemt, så hyppige anvendelser kan være nødvendige under våde forhold, som producerer svampe. Svovl er især nyttigt til at forhindre brunbakteriose, leaf spot, meldug og skurv på afgrøder som vindruer, kartofler, tomater, jordbær og træ frugter. Svovl er solgt i væske og pulver form. Pulveriseret svovl klæber bedre for at plante flader, mens flydende svovl er lettere at anvende. Følg vejledningen på bagsiden af produktet til korrekt anvendelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com