Hjemmelavet økologisk insekticider

October 5

Hjemmelavet økologisk insekticider

Du kan gøre din egen økologisk insekticider, hvis du vil undgå kemikalier og omkostningerne ved store-købte produkter. En naturlig insektgift lavet derhjemme bruger færre ingredienser og er billig i forhold til kommercielle muligheder. Hvis du bruger økologiske produkter, kan du sikre, at der er ingen pesticider i blandingen. Sprays er nemme at gøre og kan indeholde en kombination af effektive ingredienser. Naturligt tørt insekticider forhindre fejl i at fortære planter og også arbejde som fungicider. Økologisk insekticider kan også give en human afskrækkende for større have skadedyr, såsom egern, kaniner og groundhogs.

Sprays

Du kan gøre vandbaseret bug spray ved hjælp af poster, du finder i supermarkedet. Hver ingrediens afholder en lang række skadedyr i en naturlig og harmløse måde. Du kan købe et plastic sprayflaske for omkring $1. Hvis du foretrækker at genbruge en sprayflaske, Sørg for at vaske det grundigt, så det er fri for alle potentielt skadelige stoffer.

Hvidløg og løg styre snegle og lignende skadedyr når blandet med væske. Hvis sneglene er allerede til stede i haven, vil sprøjte dem med hvidløg eller løg blandingen dræbe dem på kontakt.

For at gøre en gallon af insekticid, skræl og hak tre til fem fed hvidløg eller et lille løg og bland det med vand, alkohol eller olie som beskrevet i næste afsnit. Udblødning hvidløg eller løg så vidt muligt sikrer, at de aktive ingredienser vil sive ned i væsken. For de bedste resultater skal du bruge en blender.

Alkohol og olie vil tilføje styrke til den økologiske spray. Bruge mad-grade materialer såsom vodka og madolie, fordi de er lavet af naturlige kilder og er sikkert for forbruget. Alkohol er skadeligt for mange skadedyr og også vil hjælpe med at opløse de faste ingredienser, effektivisere insekticidet. Brug ikke alkoholen lige; i stedet, bland flere spiseskefulde i én gallon vand. Olier vil kvæle insekter, men bruger for meget kan dræbe planter så godt. Bland en kop olie med vand og hvidløg blandingen til at gøre en gallon af insekticid.

Chilipebre vil holde væk små dyr som egern, kaniner og groundhogs ud over repelling insekter. Knuse chili som jalapenos og tilføje dem til væske ved hjælp af samme teknik som med hvidløg. En lille chili kan være ganske potent og vil give tilstrækkelig beskyttelse for en gallon af flydende. Pulveriseret krydderier svarende til en enkelt peber kan også føjes til spray men produktet vil ikke være så kraftig. En spiseskefuld er normalt nok for en gallon.

Du kan gøre en økologisk insekticider kombination af alle de ovennævnte ingredienser. En gallon af vand blandet med et par fed hvidløg, et lille løg, en frisk chili, et par spsk af vodka og en kop af madlavning olie beskytter din have fra mange typer af skadedyr. Stamme blandingen før hælde det i en sprayflaske til at undgå tilstopning af dysen.

Pulvere

Tør insekticider også bidrage til at beskytte planter mod svamp. Pulverformige stoffer skal genanvendes ofte, hvis de bliver forstyrret af regn eller vind. Svarende til de våde blandinger, tør spreads kan blandes til at indeholde mere end én aktiv ingrediens.

Jorden krydderier og urter frastøde en bred vifte af insekter. Fed dræbe irriterende flyvende insekter. Jorden mynteblade afværge bladlus og kål orme og afskrække egern. Tørret og knust lavendel frastøder mus og møl mens tiltrække insekt-ædende sommerfugle. Kål orme kan ikke lide sådan fælles krydderier som timian og oregano. Oregano også afskrækker agurk biller.

Blande de tørrede urter med en filler skaber en nemmere måde at sprede insekticidet. Som regel vil en del aktive ingrediens til tre dele fyldstof gøre en effektiv tør pesticid. Cornmeal er et godt valg, fordi det er billigt og vil forhindre mug fra vokser på bladene det rører. Tebladene kan også bruges til at sprede krydderier. Ud over at forhindre svampevækst kan te hæmmer bakterier.

Når blending flere urter, undgå at blande to lige så stærkt lugtende ingredienser sammen, såsom fed og lavendel eller effektiviteten af deres dufte vil blive annulleret. I stedet, blande ingredienser, løse det samme problem. For eksempel, tilføje et par spiseskefulde af både timian og oregano til tre kopper af majsmel til en kraftfuld kål orm frastødende. En spiseskefuld af jorden nelliker blandet med tre kopper tørrede teblade vil holde bladlus og fluer og også beskytte haven mod svamp og bakterier.

Tilføjelse af rosenolie til en lavendel og cornmeal blandingen vil øge sin butterfly-tiltrække egenskaber. Male en kop af lavendel knopper, bland med tre kopper af cornmeal og tilføje et par dråber væsentlige rosenolie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com