Hjemmelavet Økologisk ukrudtsmiddel

November 2

Ikke alene er det dyrt at bruge kommercielle ukrudtsmidler omkring dit hjem og haven, men nogle tilfælde, det ikke kan være sikker. Ved hjælp af hjemmelavet økologisk ukrudt, fra ingredienser du allerede har eller kan nemt finde, kan være så effektive og mindre omkostningskrævende.

Økologisk pre Emergent

Den bedste måde at kontrollere og dræbe ukrudt er at stoppe dem, før de kan spire og vokse. En pre emergent ukrudtsmiddel hæmmer evne til en frø til at spire. En yderst effektiv økologisk pre emergent er majsgluten, der er majsmel eller kylling feed. Efter dyrkning ukrudt op af jorden, drys majsmel eller kylling feed over jorden og arbejde det ind i jorden en smule. Det virker bedst i tør jord, så genanvende det efter du vand. Majsgluten diskriminerer ikke mellem ukrudtsfrø og frø du plante i din have, og vil forhindre din blomst eller grøntsagsfrø fra spire, også.Corn gluten er fantastisk til ukrudtsfrø i græsplæner, plus det vil tilføre kvælstof, som din græs elsker. Sprede majsgluten over jeres plæne vil holde ukrudt ligesom mælkebøtter ned, sammen med krabbe græs.

Efter ukrudt vises

Når ukrudtet er spiret og begyndt at vokse, er der flere økologiske weed drab metoder du kan bruge. Som man vil afhænge af tilgængeligheden af ingredienserne, hvordan dårlige den ukrudt angreb og om ukrudtet er unge eller etablerede.Den mest effektive Økologisk ukrudtsmiddel, og det vil dræbe en plante straks, er at hælde kogende vand på anlægget. Dette vil dræbe hele planten, herunder rødderne. Det er mest effektive for mindre områder af ukrudt og mellem mursten og sten på grund af den tid det tager for at koge vandet og mængden af kogende vand der er nødvendig for et større område.Købe en 15 til 20 procent eddikesyre eddike, som du kan ofte købe på haven forsyning butikker eller hjem forbedring Centre. Sprøjte for ukrudt med eddike, og inden for en dag, nogle gange før hvis det er en varm dag, ukrudt vil begynde at dø. Eddike forstyrrer celler på ukrudt blade, forårsager dem til at dø. Eddike påvirker ikke rødderne direkte, så rødderne ikke kan dø på den første ansøgning, og du måske skal spray ukrudt igen. Af konstant dræbe blade, vil ukrudt rødderne dø. Eddike er mest effektiv på unge, ømme ukrudt og en enkelt sprøjtning med den stærke eddikesyre kan dræbe dem første gang.Nogle mennesker anbefaler at bruge salt som en økologisk ukrudtsmiddel. Du simpelthen hæld lidt salt i bunden af ukrudt i revner af indkørsler og gåture, eller sende en god mængde på et område af ukrudt. Ukrudt vil være død, men så vil alt andet omkring ukrudt. Salt vil gøre hele jorden det er brugt på ubrugelig for voksende noget i flere måneder eller mere. Brug med forsigtighed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com