Hjemmelavet organiske pesticider for myg

February 22

Er almindelige navne for mange typer af små, nonbiting fluer, myg og myggene. De udvikler i stillestående vand og foder på rådnende planter. Voksne myg sværmer ofte i skumringen under deres parring cyklus. De er tiltrukket af lys og jord på mennesker i nærheden. Myg bider ikke. Myldrende myg mate, lægge æg og dø inden for fire til fem uger. De producerer flere generationer i sommermånederne og forsvinder, når vejret er tørt.

Økologisk kulturelle kontrol

Myg er mere irriterende end farlig og kontrolleres effektivt med kulturelle metoder. Rydde op i alle stående vand og organiske planterester. Fjerne VVS eller kunstvanding system lækager. Undgå overwatering og give god dræning i anlagte områder. Rådnende plantemateriale, er muld og kompost bunker foretrukne yngleområder. Dække kompostbunke. Sætte skærme på alle vinduer.

Naturlige prædatorer

Rove biller og løbebiller feed på myg og andre små insekter. Gavnlige jord nematoder give langsigtet kontrol af myg larver. En organisk biologisk pesticid lavet med Bacillus thuringiensis underart israelensis (BTO) kan anvendes til at styre svamp myg i pottemuld. Det er en naturligt forekommende bakterier produceret kommercielt gennem gæring. Hypoaspis mider er også sælges kommercielt som organisk pesticid.

Klæbrige fælder

Gul klæbrige fælder er nyttigt til at reducere antallet af myg og andre små flyvende insekter. Myg er tiltrukket af farven gul, som de er til lys. Gule pap belagt med vaseline er en hjemmelavet middel til at fælde de små flyvende insekter. Svamp myg er fanget når den gule papir er lagt vandret på tværs af et berørt område af pottemuld.

Flydende organiske pesticider

Eddike eller øl kan tiltrække og drukne myg udenfor eller inde i huset. Fyld et glas halvvejs med enten væske. Myg er tiltrukket af lugt, dykke ned og drukne. Kartoffel tern eller skiver bruges til at kontrollere svamp myg i jord. Myggen larverne vandrer til kartoffel skiver til foder. Lad i stedet for fire timer til at bestemme omfanget af myg angreb og behandle område korrekt. Ren vanilje ekstrakt dabbed på hud eller tøj afviser også myg og fluer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com