Hjemmelavet organiske pesticider for tomater

October 24

Hvis du har planer om voksende økologiske tomater, er det vigtigt at være opmærksom på sikker og sund måde at fjerne skadedyr. Desuden forstå teorien bag forebyggelse af sygdom og insekter i din have er bydende nødvendigt. Erfarne gartnere kæmpe blight og skadedyr er en primære indikation af underernærede planter; det bedste middel til at undgå beskadigelse af afgrøde er at dyrke planter, der er naturligt resistente over for insekter og sygdom. Ordentlig jordbundsforvaltning og for dine planter har den passende fugtighed og næringsstoffer vil gå langt for at undgå problemer.

Farmscaping

En traditionel metode til at bryde livscyklus for insekter og dæmpe sygdom er sædskifte og farmscaping. Farmscaping indebærer udlægning af felter med cover og blomstring afgrøder, der tiltrækker gavnlige insekter, der er naturlige fjender til at beskære skadedyr. De fleste bælgplanter, mynte og boghvede er planter, der leverer nødvendige tilflugt for nyttige insekter. Sukkermajs tiltrækker tomat frugt orme, så plantning strimmel majs afgrøder nærliggende kan bidrage til at lokke dem væk fra dine tomater og mindske skaderne.

Insekticid sæbe

Insekticid sæbe tørrer skadedyr og er en enkel og effektiv måde for bortvejre bladlus, spider mider, mealybugs og whitefly; Det er også let at lave. Alt du behøver er en kop vegetabilsk olie og en spiseskefuld af parfume-fri sæbe (såsom elfenben flydende); Bland godt (ryster er nemmeste). Tilføje en spiseskefuld af denne blanding til hver kop vand, du bruger til at udfylde en sprayflaske. Sørg for at ryste flasken grundigt inden brug at holde sæbe og olie korrekt fordelt.

Hvidløg & Pepper Spray

En anden effektiv afskrækkelse for haven skadedyr er en hvidløg og peber spray. Denne spray skal gøres på forhånd ved at blande seks fed hvidløg, en spiseskefuld tørret chili, en hakket løg, en teskefuld af ikke-vaskemiddel sæbe og en gallon varmt vand. Blandes i en blender og lad sidde i to dage. Strain flydende gennem en ostelærred i en sprayflaske. Denne spray er effektiv mod en lang række insekter som larver, hornworms, fruitworms, bladlus og loppe biller.

Salt Spray

En fremragende løsning for både orme og spider mider. Blot tilføje to spiseskefulde salt til én gallon vand. Hæld i en sprayflaske, efter behov.

Spearmint-peberrod Spray

Selv om en smule mere kompliceret for at gøre denne spray virker godt på en lang række fælles haven skadedyr og er sikkert for de fleste planter. Tilsæt 1/2 kop varm rød peber, 1/2 kop peberrod rod og blade og 1/2 kop grønne løg (kun toppe). Top med lige nok vand til at dække, blend godt og strain løsningen. Tilføj to spiseskefulde af flydende vaskemiddel til blandingen med 1/2 gallon vand. Når du er klar til brug skal du tilføje 1/2 gallon af løsning til en yderligere 1/2 gallon af vand og hæld i en sprayflaske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com