Hjemmelavet peberspray til kontrol bladlus

February 22

Bladlus er en store skadedyr, der er kendt for infesting en have og fodring af planter. Disse skadedyr er ret lille og kan komme i mange nuancer, herunder rød, brun, gul, grøn og sort. Bladlus lever-- og i sidste ende ødelægge--planter af piercing deres blade og kronblade og sutter ud af deres saft.

At gøre og anvende Spray

Ud over det faktum, at når bladlus kommer ind i en have, de yngler som en sindssyg, bugs også efterlade en goo, som i sidste ende yngler en sort mug på planter overflade. Hvis dette ikke er fanget før dette sker, kan det forårsage uoprettelig skade på planterne i din have. En løsning for at slippe af med bladlus concocting en hjemmelavet peberspray for at sikre de stoppe, hvad de laver til dine planter.

Bland et par spsk hot pepper sauce--hvad du har i køleskabet vil gøre - med et par dråber af bionedbrydeligt opvaskesæbe i en quart af vand. Hvis du ikke har hot pepper sauce derhjemme, købe nogle i butikken. Må ikke bekymre dig om at købe den dyreste eller det hotteste, hvis det er lavet af peber, vil det arbejde. Lad den løsning, du har oprettet sidde natten over.

Ved hjælp af en billig, plastik sprayflaske, som kan købes på de fleste discountbutikker, sprøjte løsningen på det område, hvor bladlusene inficerer planten. Capsaicin (den samme ting, som bruges til at lindre muskelsmerter i mennesker) i peber, som er den ingrediens, der forårsager varmen, vil irritere bladlus og få dem til at forlade. Ikke blot vil capsaicin irritere skadedyr, men opvaskesæbe vil opløse de ydre skaller af bladlus, normalt forårsager dem til at dø.

Alternativer

Hvis du ikke tilfældigvis har hot sauce derhjemme og ønsker at slippe af med bladlus lige væk, kan du bruge en simpel løsning består af en spsk af opvaskemiddel i en gallon af vand. Spray bladlus med denne blanding hver dag, indtil de er helt væk. Den højere koncentration af opvaskemaskine væske vil forårsage deres skaller til at opløse hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com