Hjemmelavet Pergola

July 4

At skabe en pergola bidrager til at tilføje en flare af raffinement til dit hjem. Pergolaer bidrage til at give en defineret, cool uden plads, hvor en gårdhave kan være delvis dækket og tilføje drama til en plads, du bruger til underholdende. De kan også være en effektiv måde at introducere klatring vinstokke eller roser til din landskabsarkitektoniske.

Træffe beslutning om en Design

Bestemme et design til din pergola. Strukturerne, der kommer i flere forskellige designs. Nogle er fritstående, mens andre er forbundet på taget af et hus. Fritstående pergolaer er typisk i en boks design, med fire indlæg holder op bjælker, der udgør toppen af pergola. Pergolaer, der opretter forbindelse til taget af et hus kan være i en boks design eller bygget på en skråning. Haven pergolaer, som er mindre, er velegnet til indgange i en have og kan understøtte voksende vinstokke.

Udvælge tømmer

Valgte behandlet træ til at opbygge din pergola. Indlæg skal behandles for at være delvist underjordiske, og resten af tømmer burde være behandlet nemlig normal udenfor brug. Bjælker bør være enten to af ottere eller to af 10s. Afhængig af størrelsen, kunne kolonner være enten four-by-four eller seks af seks.

Finish materialer

Hvis du er på et budget, men stadig ønsker for det dekorative, sirlige udseende af en pergola, bruge støbning til at skabe en elegant, færdig føler. Pletten træ, så du ikke behøver at erstatte alle træ efter et par år. Ikke gøre det samme selv; Du skal vente på trykimprægneret tømmer tørre fuldstændigt, så det kan absorbere pletten uden diffusering fugt i, der ellers ville rådne træ. Afhængigt af klimaet, kan dette tage et par uger eller et par måneder. Vælg en plet, der fungerer godt med kornet af skoven brugt til pergola.

Byggeri

Angive stillingerne. Har du lerjord, plan om at grave under frost dybde, større end 24 inches. Når hælde beton, tillade, at indstille til en dag før man går videre. Brug en plan for at sikre dine indlæg er lige. Brug 3-tomme lag bolte til at vedhæfte tværbjælke bjælker stillinger. En klemme kan være nyttigt i at holde strøer, mens du bolt dem i, især hvis du arbejder med dig selv. Vedhæfte stringere spanning tværbjælke bjælker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com