Hjemmelavet Pest Control opskrift for Spider mider

November 4

Hjemmelavet Pest Control opskrift for Spider mider

Spider mider er blandt de alvorligste skadedyr almindeligt forekommende fodring på haven og huset planter. Et lille antal mider er ingen grund til bekymring, men store befolkningsgrupper kan skade dine planter. Spider mite plante skader vises i første omgang som lyse prikker på bladene, ofte dreje bladene bronze. Takt med fodring, bladene bliver brune og frafald. Gøre din egen effektive hjemmelavede insekticid til at dræbe spider mider, og undgå de stærke kemikalier, der findes i kommercielt tilberedt pesticider.

Forberedelse

Forsigtig ved håndtering, klargøring og lagring af hjemmelavet insekticider. Bære handsker og dække dig selv med et forklæde eller stort håndklæde. Etiket alle opbevaring flasker af din hjemmelavede insekticid, og holde på en høj hylde væk fra børn.

Altid teste alle hjemmelavet insektmiddel på et par blade af din angrebne planter, og vente 48 timer timer for at se om der er nogen bivirkninger. Hvis bladene ændrer farve eller visnesyge, ikke brug den hjemmelavet insektmiddel.

Isolere angrebne planter

Før behandling af dine planter med hjemmelavet insektmiddel, isolere dem befængt med spider mider. At holde din angrebne planter i klynger vil mindske chancerne for spider mite migration til sunde planter, da spider mider ride luftstrømme mellem planterne. Dine planter vil også fastholde fugt ved at reducere luftstrømmen mellem dem, der er dødelig for spider mider, da de kræver en tørre klima til at reproducere.

Insekticid sæbe

Fyld en sprayflaske med 4 kopper vand og 1 tsk flydende sæbe. Spray blandingen på dit spider mite-angrebne planter, herunder under bladene, hvor de ofte skjule.?

Hvidløg

Forberede en hvidløg-baserede insekticid til at eliminere spider mider. Tilføje til en blender 1 fed hvidløg i en blender og tilsæt 2 kopper vand. Blend indtil glat. Hæld væsken i en beholder, dække og lad sidde i 24 timer. Filtrer væsken gennem en si eller ost klud. Fortynd den anstrengte blanding med 12 kopper vand og tilsæt 2 dråber af insektbekæmpelsesmidler sæbe til at hjælpe blanding stick til at plante blade. Spray på angrebne planter.?

Alkohol og vand

Prøv et insekticid lavet af alkohol og vand til at afslutte din spider mite problem. Sprit er giftige for insekter i høje doser, og fordamper hurtigt uden at skade planterne. Føje til en spray flaske 1 del sprit til 1 til 3 dele vand. Holde i betragtning, at jo stærkere den blanding, flere spider mider vil blive dræbt. Grundigt spray din spider mite-angrebne planter, herunder under deres blade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com