Hjemmelavet pesticider for kakerlakker

December 22

Hjemmelavet pesticider for kakerlakker

Kakerlakker er en af de mest vanskelige insekter til at kontrollere og fjerne når en infestation problem udvikler. Insekter er tiltrukket af menneskelige boliger på grund af den mad, der er let tilgængelige inde i boligen. Der er flere pesticider kan gøre derhjemme til at dræbe dem. Det kræver ofte en kombination af pesticider og forebyggende rengøring at holde kakerlakker væk.

Borax

Borsyre er et stof, der kan findes i et supermarked vaskeri sektion, hvor det sælges som et vaskeri tilsætningsstof. Det er lavet ved at kombinere boron og vand. Drys den syre pulver i områder hvor der er kakerlak problemer, herunder omkring kanterne af vægge og på toppen af kabinetter. Det kan være moderat giftigt for små børn og dyr, så ikke bruge det i områder, hvor små uheld kan forbruge det. Syren virker på ubestemt tid medmindre det bliver våd, så det skal kun anvendes én gang, medmindre den bruges i et vandområde.

Catnip

Catnip indeholder nepetalactone og er en naturlig kakerlak frastødende. Det vil kun frastøde insekter, ikke dræbe dem. Drys catnip omkring områder, hvor insekter besøg eller placere den i en lille mængde af varmt vand til at oprette en væske, der kan hældes i en flaske og bruges som en spray. Det er sikkert at bruge, hvis der er dyr og børn i hjemmet, selvom katte vil blive tiltrukket af det. Bruge catnip hver par måneder, hvis kakerlakker forsvundet.

Hjemmelavet Roach Trap

Kakerlak fælder er en af de mest effektive måder at slå dem ihjel. Gøre en hjemmelavet fælde ved at placere en lille bananskræl inde i en glas mason krukke. Coat toppen af indersiden af krukken tykt med vaseline til at fange insekter at klatre i krukken og forhindre dem i at klatre ud igen.

Insekt barriere og sæbevand

Der er en række forskellige elementer, der kan være fastsat til at frastøde kakerlakker. Oprette et naturligt insekt barriere ved overbrusning laurbærblade, hvidløg og agurk skræller omkring områder, hvor de er blevet bemærket eller kan være kommet. Også dræbe dem med sæbevand ved at blande en lille mængde af flydende opvaskemiddel med vand i en sprayflaske og sprøjtning dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com