Hjemmelavet Pestiside til tomat & peber planter

October 18

Hjemmelavet Pestiside til tomat & peber planter

Insekter har tendens til at nyde blade og blade af peber og tomatplanter i hjemmet haver. Stedet for at bruge kommercielle pesticider, der kan indeholde skadelige ingredienser, kan du gøre din egen pesticider til at fjerne visse typer af insekter. Hvis du ikke behandle pest problem, kan de ødelægge dine planter. Holde dine planter sunde, så de producerer fersk afgrøder ved at sprøjte dem med hjemmelavet pesticider.

Instruktioner

•Kombiner 2 tbsp. af brintoverilte med 1 gallon af vand. Hæld opløsningen i en sprayflaske og spray din tomat og peber planter til at fjerne bladlus.

•Fyld små lavvandede skåle med øl. Læg dem på jorden for at tiltrække sneglene. Du kan dræbe snegle også ved knusning æggeskaller og overbrusning dem over din have til at punktere sneglene, således at de bliver dehydrere.

•Tilføj 1 tbsp. af jorden hvidløgsfed til én del flydende opvaskemaskiner sæbe med 100 dele af vand for at holde store skadedyrsangreb væk. Tillad hvidløgsfed at sidde i vandet, indtil vandet absorberer lugt, og derefter stamme det gennem ostelærred før sprøjtning det på dine planter.

•Kombiner to tbsp. salt med 1/2 gallon af vand. Rør til at opløse saltet. Spray planter for at reducere insekter at tygge på bladene.

•Kombiner en del flydende opvaskemaskiner sæbe med 100 dele vand. Spray det på dine planter en gang om ugen for at holde øvrige skadedyr væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com