Hjemmelavet Plexiglas Backsplash

October 4

Hjemmelavet Plexiglas Backsplash

Et køkken backsplash forhindrer mad splatters, vand eller fedt fra skæmmer maling og tapet overflader. Normalt installeret bag rækkevidde eller køkken vasken, backsplashes bag andre appliance "stationer" i køkkenet, som hvor blender eller foodprocessor, også fungerer godt. En ulempe at en backsplash er det kan afbryde køkkenets samlede dekorative tema ved at afbryde den farve eller tapetklister mønster i en stor og iøjnefaldende måde. En løsning på dette problem er at installere en klar plexiglas backsplash. Robust, let at rengøre og næsten usynlige, vil det beskytte uden at skjule væggene.

Materiale

Plexiglas kommer i flere forskellige tykkelser og størrelser. Der er ingen grund til at købe en tyk tunge stil: det bare er at holde marinara sauce fra køkken vægge. Kvartal-tommer plexiglas vil være mere end tilstrækkeligt. Også måle området hvor plexiglas backsplash er installeret og bestemme det lettest tilgængelige størrelse ark. Specialstørrelser kan spare lidt arbejdskraft, men kan være meget cost-uoverkommelige. Også, hvis du installerer en "strip" backsplash et par inches i højden til at omgive en sektion af køkkenbordet, husk du kan klippe flere stykker fra ét stort plexiglas ark.

skæring

Skæring plexiglas er så nemt som at skære blødt træ. Kun specialværktøj skal du er en plexiglas kniven for dine puslespil eller rundsav. Disse vinger har meget små fine tænder og reducere uhyre enhver chance for opsplitning eller revner i plast. Husk når skære plexiglas for at flytte saven langsomt kniv til at skære materiale, ikke rip det. Plexiglas er en plastik, ikke et stykke af fyrre tømmer og som sådan skal håndteres lidt mere forsigtigt.

Installation

Du har to muligheder at installere plexiglas backsplash: skruer eller klæbemiddel. Plexiglas til malet eller tapet overflade limen er tilgængelig, men du ville se lim. I stedet overveje plexiglas som du ville gøre en væg spejl eller nogle andre glasoverflade knyttet til møbler eller inventar. Dekorative messing skruer eller søm med udsmykning der dækker hoveder ville fungere godt med de fleste enhver indretning. Lille og diskret, ville de fastgøres plexiglas backsplash uden at trække opmærksomhed.

Simpelthen bore små huller i hjørnerne af plexiglas og Installer som du ville baseboard omkring det dækkede område. Indsæt fastenerne gennem de forborede huller (ikke prøve og så hammer et søm igennem plexiglas) og Indsæt i væggen for en sikker pasform.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com