Hjemmelavet PVC Chaise Lounge

December 15

Hjemmelavet PVC Chaise Lounge

Brug let, billig PVC-rør og robust, vejrbestandigt stof til at gøre en brugerdefineret loungestol. Vælg en stof til at matche din indretning og ændre dimensionerne passer til dine behov for at nyde luksus af en stol, der matcher både størrelsen af din krop og stil af din terrasse. Du kan bruge enten "møbler-grade" rør, som har en glat finish eller de billigere PVC bruges til VVS.

Instruktioner

•Lay en 12-tommer stykke PVC rør på jorden. Placer en L-formet rør montering i hver ende, således at fittings er fladt på jorden og åbne ender point væk fra dig. Alle rør anvendes i dette projekt er tidsplan 40 PVC rør med en nominel indvendig diameter på 1 1/2 inches. Indsætte en 2-tommer stykke rør i åbningen i hver montering så at rørene pege væk fra dig.

•Sæt en T-formet montering til slutningen af de 2-tommer rør så der parallelt med røret, og bunden af de "T" punkt lige op i "T" top barer. Indsæt to mere 2-tommer stykker rør i åbningerne i de stik, der peger væk fra dig. Knytte en T-samling til disse rør, så toppen af "T" er parallelt med røret. Twist montering indtil bunden af "T" peger mod midten af projektet. Indsæt en 12-tommer rør mellem bunden af disse T-fittings. Indsætte en 2-tomme rør i siderne af disse fittings, der peger væk fra dig. Du vil have tre 2-tommer stykker rør i en lige linje på hver side. Dette rektangel er bunden af sektionen stol chaise lounge.

•Sæt en T-samling på den 2-tommer rør på højre side således at toppen af "T" er parallelt med røret. Slå montering, så bunden af "T" peger til venstre. Venstre røret, placere en 90-graders side outlet albue montering så at en åbning peger væk fra dig, en åbning point lige op og én åbning point til venstre.

•Sæt 5-tomme rør i de to åbninger, der peger væk fra dig. Læg en L-montering på det venstre rør, med åbning i montering peger mod højre. Placer en T-samling på de rigtige rør, med toppen af "T" parallelt med røret. Slå montering, så bunden af "T" peger til venstre. Indsæt en 12-tommer længde af røret mellem disse to fittings til at gøre arm i loungen. Placer en 6-tommer længde af rør i den resterende åbning i T-montering i højre side, den åbning, der peger væk fra dig. Tilføje en L-montering til anden enden af denne pibe. Vend det, så åbningen stikker lige op. Baren på toppen af bagsiden af loungen vil gå i denne åbning.

•Tilføj toppen af fodstøtte ved at indsætte en 24 tommers længde af rør i den resterende åbning i 90-graders side outlet albue, den åbning, der peger til venstre. Sted en 90-graders side outlet albue på anden enden af 24-tommer rør så at en åbning point mod dig og én åbning point lige op. Placer en 2-tomme rør i den åbning, der peger mod dig.

•Tilføj en T-samling til slutningen af den 2-tommer rør således at toppen af "T" er parallelt med røret og bunden af "T" peger lige op. Føje en anden 2-tommer rør til T-montering, så toppen af "T" er parallel til begge rør. Placer en L-montering for enden af dette rør. Drej L-montering, så den åbne ende peger lige op. Dette er en side af chaise lounge.

•Kontrollér et spejlbillede af den første side til den anden side. Indsæt 16-tommer rør i alle de åbninger, der holde sig lige op. Passe anden siden på disse rør.

•Indstil chaiselong højre side op og drej alle leddene, indtil de er firkantede. Tegn en blyant linje på tværs af hvert fælles parallelt med røret. Disse linjer vil hjælpe dig med at konstruere stolen når du cement det sammen.

•Klippe en 18-tommer-dækkende, 64 tommer lange rektangel, vejrbestandig stof. Fold i 3/8 af en tomme på de lange kanter og derefter en anden 5/8 af en tomme. Sy mellem folderne til at gøre en smal hem.

•Kontrollér casing for the ends of dækning ved at gøre en 1/2-inch fold på de korte kanter og derefter folde ned 2 1/2 inches. Sy 1/4 tommer indefra fold at holde huset på plads.

•Cement sider af stolens sammen af svaberprøven PVC lim på indersiden af hvert fælles og indsættelse af røret. Twist røret en kvart omgang for at sprede limen, så nøje justere blyant linjer.

•Lay en side ned, med de resterende åbninger i fittings opad. Lim rør i disse fittings. Tråd en beklædning af dækslet stof på værktøjslinjen øverst på bagsiden af stolen. Tråd casingen i anden enden af dækslet ind på den øverste linje i slutningen af fodstøtten. Drej anden siden af stolen, så åbningerne i fittings peger ned. Indsæt rørene i disse fittings og cement dem på plads.

Tips & advarsler

  • Skåret PVC-rør ved at placere det i en miter bue og savning lige over med en nedstryger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com