Hjemmelavet Racoon frastødende

July 31

Hjemmelavet Racoon frastødende

Vaskebjørne kan blive præsenteret i tegnefilm som søde skabninger, men de er ikke altid så nuttede i det virkelige liv. Vaskebjørne kan gøre reelle skade på et hjem: vælter trashcans, beskadige gardens og meget mere. Vaskebjørne kan også bære rabies, hvilket ikke kun kan være en trussel mod dit kæledyrs sundhed men til din families så godt. Mens der er kommercielle vaskebjørn afskrækningsmidler fås i supermarkedet, er de ikke altid garanteret sikker, da de kan indeholde kemikalier. At gøre en frastødende i hjemmet er en levedygtig og sikker løsning.

Cayenne værftet Spray

Hæld 1 gallon af vand i en spand til at blande. Tilføj en lille flaske hot sauce til mix, sammen med en eller flere små krydderi flasker fyldt med cayennepeber. Tilføje en generøs sprøjte af opvaskemiddel til mix til hjælpe blandingen holde sig til udendørs overflader.

Bland indholdet godt og hæld det i dug sprøjte flasker. Bruge en dug spray til at dække parameteren i din ejendom med en generøs belægning af væsken. Vaskebjørne strejftog til mad og styres i høj grad af deres lugtesans. Tilstedeværelsen af cayenne peber og andre stoffer, der hot omvej dem fra din ejendom.

Power peber frastødende

Bring en stor gryde vand i kog på dit køkken, brændeovn. Tilføje en generøs mængde af cayenne peber, jalapeno peber og hakket løg til puljen. Lad blandingen holde koger indtil det er kogt ned til en halv pot af væske. På dette tidspunkt, vil det være koncentreret og har stærk peber og løg aroma.

Væsken afkøle og pres det ind i flere sprøjte flasker. Du kan enten kassere peberfrugter og løg eller føje dem til sprøjte flasker at tillade dem at fortsætte med at styrke bryg. Spray en generøs mængde af væske omkring grænsen af din værftet at holde vaskebjørne væk. Genanvende blandingen hver gang det regner.

Sikre værftet

Frastødende vaskebjørne kan være så enkel fastgørelse din værftet. Binde og sikre din trashcans for at holde dem fra at blive væltet. Overveje at sætte en hegnet omkring gården eller flytte dit kæledyr og deres foderautomater og holde dem væk fra en vaskebjørn reach

Finde andre steder, hvor vaskebjørn kan indlejre eller kigge efter fødevarer omkring gården. Gøre disse steder vaskebjørn-proof---Sørg for vaskebjørne ikke har adgang til dit hus eller kan det forårsage et større problem for dig. Skal du finde nogen af dem fanget i dit loft eller din skorsten, kalde på en professionel for at få hjælp i stedet for at fjerne dyret selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com