Hjemmelavet sikker insekticid

June 28

Dem med en forkærlighed for havearbejde vil forstå vigtigheden af at holde dine planter fri for insekter og orm angreb. Insekticider, som er butikken købte er ofte skadelige for jorden og kan være farlige, hvis de kommer i kontakt med nysgerrige børn eller endda husholdningernes kæledyr. Hjemmelavet insekticider kan være fremstillet af ingredienser, der har den ønskede effekt på uønskede have skadedyr uden at skade miljøet omkring det.

Karakteristika

Hjemmelavet insekticider har en tendens til at være meget stærk i lugt. Mens de er nogle gange stikkende, kan de også være meget grimt. De fleste af disse insekticider er i spray form og består af visse ingredienser bliver blandet med vand og passeret gennem en nylon mesh eller ostelærred før de bruges. De fleste hjemmelavet insekticider er ikke kogt som dette ville ødelægge de væsentlige egenskaber i pesticidet. En række insekticider også brug frastødende planter i forskellige former.

Enkle opskrifter

Der er flere enkle opskrifter på hjemmelavet sikker insekticider. Blend 1 tsp. Tabasco sauce og et par fed hvidløg med 1 qt. vand. Videregive dette gennem en ostelærred og spray på planter. Du vil hospitalsstuer lager insekter, larver, hvide fluer og meget mere. For at holde spidermites væk, skal du tilføje en dråbe opvaskemiddel-fri sæbe til 1/4 kop limesaft, der er blevet blandet med 1 qt. vand.

En madlavning opskrift på hjemmelavet insekticider ville være at tage 1 tbsp. tørret basilikum og sort peber. Bruge en hel del kogt vand og lad det simre med disse ingredienser i et par minutter indtil du ser en mørk væske. Når den når stuetemperatur, stamme og spray på planterne for at holde væk grønne fluer og brun fluer.

For en virkelig skarp insekticid blanding i 6 fed hakket hvidløg, hakket løg, 1 tbsp. cayennepeber til 1 qt. varmt vand. Bland vaskemiddel-fri sæbe og lad natten. Passere blandingen gennem en si og fylde din sprayflaske. Top op flasken med vand og brug.

Simpel Must-kender

Før du begynder at gøre hjemmelavet sikker insekticid der er nogle ting, der bør holdes for øje. Uddan dig selv om effektiv brug af hjemmelavet insekticider. Forstå de bedste effekter, du kan udtrække fra en givet ingrediens. Find ud af hvilke insekter evigt angribe din have og skabe en insektgiftspray, der vil beskytte dine planter hele året rundt. I oprettelsen af din pesticid, ved hvilke der arbejder på insekter, parasitter og alle manerer af svampe. Med denne grundlæggende viden, vil du være godt rustet til at skabe en effektiv pesticid


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com