Hjemmelavet sol batterioplader

December 25

Oprette en hjemmelavet sol batterioplader er et simpelt spørgsmål om at bygge en sol-panel og slutte den til et batteri med ledninger. For at få mest muligt ud af din batteriopladning system, du vil også ønsker at installere en blokerende diode på din solar panel til at forhindre det i at varetage strøm om natten, og du ønsker at installere en Laderegulator mellem panelet og batteriet for at forhindre det i at være over - eller undercharged.

Instruktioner

Ingen enkelt skridt ved at bygge din solar batteristrømmen er alt for kompliceret eller dyrt. Det sværeste skridt er at erhverve de fotovoltaiske solceller skulle opbygge din solar panel. Disse er ofte tilgængelig som fabrikken afviser og beskadigede varer på eBay. Beskadigede solceller er meget billigere at købe, og de fungerer næsten samt helt nye celler.

Når køber beskadiget solceller, købe alle de samme størrelse på en gang så de har matchende nuværende produktion; købe statister i tilfælde af at nogle er beskadiget under forsendelse, eller mens du bygger din solpaneler; købe tabbed celler, så det bliver lettere at samle dem.

Når du har de celler, du bliver nødt til at lodde ledninger sammen i orden for dem til at generere elektricitet til at oplade batteriet. Da cellerne er papir tynde og ekstremt skrøbelige, bygge en grundlæggende lavvandede træramme som en beholder for cellerne; forsamlingen færdig er din solar panel. Størrelsen af din ramme bestemmes af hvor mange solceller du planlægger at sætte i det og hvor meget strøm du gerne vil generere. En grundlæggende solar panel ramme består af en krydsfiner opbakning, træplader eller lameller til at oprette siderne, pegboard at montere solceller til og en Plexiglas cover til at beskytte det mod elementerne.

Samle bagsiden og siderne af din solar panel ramme, så læg ud solceller på pegboard opbakning så de kan være loddet sammen af de vedlagte faner. Det er nemmest at lægge solcellerne op og ned på pegboard mens lodning.

Når alle celler er forbundet med hinanden, slå dem højre side på pegboard og sikre dem på plads. Derefter placere pegboard i boksen lavvandede ramme og vedhæfte din diode. Køre positive og negative ledninger gennem et hul i rammen uden på panelet, så du vil være i stand til at tilslutte controlleren eller batteri.

Efter afprøvning at alt virker korrekt, fastgør dækslet Plexiglas og din solfanger er fuldført. For at bruge det som en batterioplader blot sidde solpanel i en solrig, sydvendt beliggenhed derefter slutte positive solpanel ledningen til indlægget positive batteri, og den negative wire til din negative indlæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com