Hjemmelavet sol vand opvarmningsanlægget planer

April 1

En af fordelene ved at bygge en sol vandvarmer er, at du straks kan reducere energiomkostninger forbundet med opvarmning af vand. Afhængigt af hvilken type design du gennemføre, samt klimaet i din placering og eksponering for solen, "dit vand varmeregningen skulle falde 50% - 80%" (Energysavers.gov). Det er imidlertid stadig nødvendigt at have en traditionel gas eller elektrisk varmt vandsystem for koldt, overskyet dage eller perioder med højere vand brug.

Instruktioner

•Designate det sted, hvor din solar hot vandvarmeren vil blive placeret. Ideelt set vil du sætte det ved siden af dit hus, hvor det vil stå over for en sydlig retning, som vil garantere den største mulige adgang til sollys. En anden overvejelse for at vælge din placering er at placere solar vandvarmeren tæt på hvor din traditionelle vandvarmer er placeret inde i dit hjem, hvilket eliminerer varmetab på grund af varme vand løber gennem et netværk af rør. Kolde indsugningen skal også være placeret i bunden af tanken.

•Scrub de ekstra varmtvandsbeholder, som vil blive din hjemmelavede solenergi vandvarmer, med en stålbørste og male det sort. Sørg også for, at du har alle de nødvendige fittings til løber vandet fra solar tank til resten af vand varmesystem.

•Construct af en krydsfiner boks, som huser solar vandvarmeren. Boksen skal være dimensioneret, så de solar vandvarmeren, har en ratio af 1 firkantet fod af glas på sin front side for hver 2 til 2,5 gallon vand gemt i tanken. 1:2 forholdet er den bedste del af glas til gallon for den mest effektive solvarme når varme dit vand. En 40 gallon vand opvarmningsanlægget skal matches med en standard gårdhave døren udskiftning glas rude, hvilke måler 34 tommer af 76 inches.

•Installer tank i krydsfiner boks og isolere boksen krydsfiner med dobbelt-paned vinduer eller flere lag glas, således at den fanget luft vil tjene som en ekstra foranstaltning af isolering. Bruge silikone til caulk boksen krydsfiner for at skabe en sæl, hvor varmen vil være fanget inde og uønskede fugt vil blive forhindret i at angive boksen udefra. Bore huller til rørene, således at vandet kan rejse frem og tilbage fra solar vandvarmeren.

•Tilslut sol vand opvarmningsanlægget til den traditionelle vand varmelegeme placeret inde i dit hus. Installer to bypass-ventiler fører fra din nuværende vandvarmeren kolde vandforsyning til solar vandvarmeren, således at du kan regulere hvor koldt vand strømmer til (energi-sparere: Solar vandvarmere). Installere rør, der vil bære vandet opvarmet af solens enheden. Rørene skal køre fra varmt vand outlet på solar vandvarmeren til din traditionelle varmer kolde indsugningen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com