Hjemmelavet sol varmt vand paneler

March 22

Konstruere sol varmt vand paneler kræver ikke niveauet af ekspertise ville du skal foretage elektriske solpaneler, og projektet kan resultere i en betydelig reduktion i dine energiomkostninger. Uanset om du indsamle vandet opvarmes af panelerne i en separat tank eller fodre den direkte til din vandvarmer, er det klar til brug når solen er ude. De fleste af de materialer, du skal bruge kan findes rundt omkring i huset, og hvis du ikke allerede har dem, de er let tilgængelig og billig.

Instruktioner

•Klippe ud af et rektangulært stykke af 1/2-tommer krydsfiner med en rundsav til at danne bagsiden af panelet. Du kan gøre panelet enhver størrelse, du ønsker.

•Klippe fire længder af 1-af 4-tommer til at passe omkring omkredsen af rektanglet, og skrue dem til krydsfiner med 1 1/2-tommer træ skruer til at danne en boks. Seal leddene inde i kassen med silikone caulk at gøre boksen vandtætte.

•Klippe et rektangel af unfaced glasfiber isolering til at passe inde i kassen med en hobbykniv. Bruge isolering, der er mindre end 2 inches tyk. Drop loft isolering virker bedst. Placer isolering inde i kassen, og skub det.

•Klippe fire strimler af 1-2-tommer tømmer til at passe på indersiden omkredsen af æsken. Placere dem inde, skubbe dem ned så de komprimere isolering og holde det på plads, derefter skrue dem til siderne af kassen. Disse strimler vil give reoler til at understøtte den kobberrør, der bærer vand.

•Drill to 9/16-inch indsugnings- og udstødningsporte huller til kobberrør i siderne af boksen i begge ender, lige over reoler.

•Unroll en længde af 1/2-inch kobber rør, og bøje det frem og tilbage for at danne en spole, der vil passe inde i kassen. Gøre så mange bøjninger som muligt at maksimere mængden af rør i spolen, men ikke gør det bøjninger, så skarpe at de knækkes. Feed ene ende af spolen gennem fjorden hullet og den anden gennem outlet hul, og hvile spolen på 1 af 2-hylde.

•Measure et stykke af metalplader til at passe præcis inde i boksen og skære det ud med tin snips. Maling ene side med en spray kan flad sort emalje, og når malingen tørrer, placere den i boksen med den sorte side vender.

•Measure et stykke af 1/4-inch klart stiv plast til de udvendige dimensioner af boksen panelet og skære det ud med en rundsav. Lægge en perle af silikone caulk på den øverste kant af rammen 1 x 4, og lægge plast på rammen. Bore jævnt fordelte huller gennem plast med en 1/8-tommer bore bit, og derefter køre en 1 1/2-inch skrue gennem hvert hul til at holde plastik til panelet.

Tips & advarsler

  • Du kan tilslutte panelet til din vandforsyning ved lodning de passende adaptere på slangen eller bruge kompression fittings.
  • En praktisk måde at montere panelet er at placere det på taget i nærheden af din vandvarmer, og slutte det direkte til opvarmningsanlægget så at det varme vand løber ind i ovnen af tyngdekraften og konvektion. For at forhindre skader på panelet i kolde klimaer, køre Anti-Freeze gennem rør i stedet for vand og fodre den ind i en forseglet varmevekslingen inde i din vandvarmeren.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger en rundsav, især når du skærer plast.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com