Hjemmelavet Solar dampturbine generatorer

January 28

Solar dampturbine generatorer afhængige geotermisk energi til damp effekt en vindmølle og bruger en generator til at producere elektricitet. Så længe de grundlæggende principper er fulgt, er designs og materialer relativt fleksibelt.

Grundlæggende proces

En ekstern enhed bruges til at indfange solens energi og enten varme en væske med en lav specifik varme, der cirkulerer gennem en varmeveksler eller direkte konvertere et kølemiddel til damp. Høj gas energi derefter driver en turbine, der bruger en generator til at producere elektricitet.

Fordele

Hjemmelavet solar dampturbine generatorer kan producere op til 1 kilowatt energi og 10 kW varme og kan gøres for mindre end et par tusinde dollars. Ved at koble generator op til et batteri, kan den producerede energi gemmes og anvendes for hvidevarer. Varmeenergi fremstillet kan også bruges til vand og varmeanlæg.

Ulemper

Selv om damp kan være genvundet til brug, tager det flere gallons af vand til at producere nok damp til effektivt drive en turbine. Væsker, såsom naptha, som har et lavere kogepunkt end vand, kan bruges men er giftige kemikalier. En mangel på tilstrækkelige mængder af sollys kan også drastisk påvirke systemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com