Hjemmelavet Spray for bladlus

April 26

Hjemmelavet Spray for bladlus

Bladlus har Brugernavn plante lus, fordi de er lille (mindre end 1/8 tomme i længde), formere sig hurtigt og spredes nemt fra plante til plante. Almindeligt, er bladlus pære-formet og gul, sort eller grøn farve. I de Forenede Stater og Canada, er blevet identificeret mere end 1.000 forskellige arter af bladlus. Bladlus suge saft ud af planter og kan forårsage betydelig skade når venstre umarkeret. Gøre en hjemmelavet spray til kontrol bladlus populationer i haven.

Alkohol Sprays

Alkohol sprays er ikke sikkert for alle planter, fordi de er stærke nok til at skade løv. Altid spot-test et par blade før du anvender alkohol sprøjter til planter. Vente to til tre dage for tegn at Alkohol har påvirket negativt anlægget før du bruger Sprayen til behandling af bladlus. Bland 1 til 2 kopper isopropylalkohol i 1 quart af vand og sted i en sprayflaske til at oprette en bladlus-drab spray. Alkohol sprays vil også behandle thrips, whiteflies og mealybugs.

Plante Sprays

Indsamle 1 til 2 kopper af tomat blade og sættetid dem i 2 kopper vand til at oprette en bladlus-drab spray. Tomater og andre planter i natskygge planter familie frigiver et toksin, som bladlus vil undgå. Tillad blade i blød i vand natten over før belaste væsken og placere det i en sprayflaske. Spray hele blade af planten, især de undersider, hvor bladlus samles.

Hvidløg også naturligt frastøder skadedyr og dræber bladlus hurtigt. Juni bugs, leafhoppers og whiteflies er også påvirket af hvidløg sprays. Hakkekød 3 ounce af hvidløg i meget fine stykker og lægges i blød i 2 tsk af mineralsk olie mindst én dag. Når blandingen er gennemblødt, Bland 1 pint af vand og 1/4 ounce flydende sæbe og langsomt rør denne væske ind i olie og hvidløg. Si blandingen og opbevare i køleskabet. Tilføje 1 tsk af blandingen til en sprayflaske vand til at oprette en insekt-drab spray.

Capsaicin Sprays

Capsaicin, en naturlig insektrepellent, er i rød peber, dild, paprika, chili peber og dild. Brug en af disse til at oprette en spray, der vil holde bladlus væk. Vokse din egen peber for at gøre administrerende bladlus, nemt og billigt. Blot tørre peberfrugter eller dild og male til støv. Drys jorden pulver omkring de planter, du ønsker at beskytte. Brug handsker når du håndterer peberfrugter, fordi de vil give huden en brændende fornemmelse.

Andre sprøjter

Rør 2 tbsp. af sæbespåner i 4 kopper vand og spray det direkte på planter til at frastøde bladlus. Nikotin kan også bruges til at frastøde insekter. Ud over bladlus afviser nikotin myg, skalaer, thrips og leafminers. Sættetid 1 kop cigaretskod eller nikotin blade i 1 gallon af varmt vand til at lave "tobak te." Tilføj 1/4 tsk af sæbe og stamme blandingen. Spray te omkring blade, stængler og jord hvor planterne er placeret.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com