Hjemmelavet sprinklere til haven dekorationer

May 23

Hjemmelavet sprinklere til haven dekorationer

Hjemmelavet sprinklere tjener et dobbelt formål i haven – de supplere din udendørs indretning, samtidig med at levere vand til dine planter. Hjemmelavet sprinklere kommer i en bred vifte af designs, som spænder fra enkel og nem at gøre, til udfordrende og komplicerede. At vælge en sprinkler, der tilføjer interesse i din have vil skabe et rum, som du vil nyde viser off.

Kobber

Kobber haven sprinklere gøre meget attraktivt haven dekorationer. Mange kobber sprinklere er håndlavede af håndværkere, som forme, bøje og forme kobberrør. Stilarter omfatter sfærer, trekanter, spoler og geometriske figurer, der er oprettet ved hjælp af bøjet kobber. Hullerne er boret langs kugler og andre figurer så vandet til at flyde ud. Inden for områderne, er mindre figurer, glas pærer og jeweled designs, forbundet med et lille stykke af kobber cross passende at give bevægelse. Sprinklere understøttes af kobber piedestaler, som er knyttet til en haveslange i bunden. Pres fra haveslangen tillader sprinkler at slå eller spin. De forskellige design og piskning bevægelse af vandet tilføje dekoration både om dagen og om natten mod haven belysning.

PVC

Sprinklere fremstillet af PVC eller polyvinylchlorid, varierer i design, men generelt har et firkantet eller rektangel udseende. PVC er ofte hvid, men hjemmelavet versioner kan males enhver farve til at matche indretningen af din haveområde. Kobber, guld, sølv eller lyse farver fungerer bedst til, tilføjer et stænk af farve til bunden af din have. Brug vandtæt akryl maling eller en vejrbestandig sealer at forhindre falmning farve. Wrap rør med wire og store beaded accenter til dekoration. Skabe en PVC sprinkler design rundt i kanten af din blomsterhave vil give mulighed for en sund blød af dine planter og også give et dekorativt vand element.

Plastflasker

En måde at genbruge din gamle plast 2-liters flasker er at konvertere dem til hjemmelavet sprinklere. Med en lille haveslange, kan du køre det gennem en eller flere 2-liters flasker. For flere flasker skal du skære et hul i bunden for at tillade slange til at køre. Fjern papir eller plast fra flasker og bore eller punktere flere små huller baseret på det ønskede design. Du kan også male disse flasker med en akryl-baseret vandtæt maling til ekstra dekorative flair. Hænge langs en haven hegnet eller ligge fladt i hele haven for kontrast.

Haveslange

En almindelig haveslange gør en subtil dekorative sprinkler i enhver vegetabilsk eller blomsterhave. Du kan ombryde og manøvrere en gummislange omkring objekter i din have. Dette design virker godt mod en klippevæg eller stone kant; Det giver udseendet af en rislende vandfald, samtidig oven på-anfordring vanding din have.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com