Hjemmelavet Steam Cleaner Shampoo

January 16

Hjemmelavet Steam Cleaner Shampoo

Damprensning din gulvtæpper giver dem et frisk, dybt nede ren udseende. Mens du kan eje eller leje maskinen billigt, ofte det tager mere end en flaske er rengøring løsning til at rense en hele husstanden af tæpper, og løsningen ikke billig. Et alternativ til at købe flasker af rengøring løsning er at bruge billig husstand ingredienser og lave din egen.

Ingredienser

Ingredienser til hjemmelavet damp-rengøring løsning varierer alt efter type af renere, snavs og personlige præferencer. Nogle steam cleaners arbejde effektivt med ingen tilsat rengøringsmiddel. Simpelthen fyld tanken med de hotteste vand, du kan (være omhyggelig med ikke at få brændt) og damp rense væk. Hvis du ønsker at tilføje renere, bruge en kombination af ingredienser som eddike, ammoniak, vand, lav-lavtskummende vaskemidler eller fad vaskemiddel, bagepulver og æteriske olier. Enhver sæbe gør en skummende renere; Brug altid en lav-lavtskummende sæbe agent, således at løsningen efterlader ikke dit gulv følelse stiv eller klæbrig andre ingredienser opført act som limning agenter eller luftfriskende agenter i din løsning.

Brug

Efter blanding af ingredienser, hæld den hjemmelavede løsning i de udpegede reservoir på damp rengøringsmaskine. Maskiner er forskellige, så Følg instruktionerne for din specifikke maskine. Kun bruge så meget rengøring løsning som din maskine angiver. Da hjemmelavede løsninger er mindre forudsigelig end store-købte løsninger, som har gået gennem produkttest, altid sørge for, at du helt har fjernet løsningen fra dit tæppe efter rengøring. Dette kan betyde, at gøre et par ekstra aflæser over gulvet med rengøring tryllestaven til at sikre ordentlig fjernelse.

Fordele

Inexpensiveness og lethed i forberedelse til en hjemmelavet Damprensning løsning er to af sine fordele. Kommercielt tilberedt store-købte rengøringsmidler indeholder dog også ofte skrappe kemiske ingredienser som du ikke ønsker at udsætte din familie og kæledyr. Disse ingredienser er farligt for nogens helbred, hvis de ved et uheld indtages, og kan føre til sundhedsmæssige problemer med tiden selv med minimal eksponering. Bruger en løsning med lavet af ingredienser som varmt vand, eliminerer eddike og bagepulver behovet for bekymring over potentielt farlige rensekemikalier.

Andre overvejelser

De fleste Damprensning maskiner skal du angive det produkt, du skal bruge, helt ned til navnet, der kan synes som en marketing trick. Hvis du har investeret en stor mængde af penge i et dyrt rengøring maskine (eller hvis du har lånt eller lejet en fra en anden) kan du købe den kommercielle rengøring løsning for at være sikker. Hvis du er i tvivl om at bruge en hjemmelavet rengøring løsning, men stadig ikke ønsker at købe en løsning, springe løsningen helt og gå til varmt vand metode.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com