Hjemmelavet stof tæpper

January 8

Tidlig amerikanske hjem havde flettet stof tæpper som en korte takket være let at gøre dem, deres holdbarhed og deres lave omkostninger. De er meget nemme at lave og du kan bruge alle materialer du indkvartering. Passer enhver farveskema ved at vælge din nøjagtige farver og oprette disse tæpper i alle størrelser til at supplere dit hjem.

Stof

Køb materialer på et stof butik eller vælge stof rester. Nogle gange kan du finde diverse materialer på garage salg, loppemarkeder eller brugte butikker. Hvis du foretrækker et luftigt tæppe, er chenille en god stof valg. Uld stof vil producere en ekstra varmt tæppe. Bomuld er normalt de mest let tilgængelige og det billigste valg.

Farver og teksturer

Mix og match farver og mønstre på stof til at give dig en palet af farver i slutproduktet. Solid farver fungerer godt også. Når sammensnoning stof tæpper, er det bedst at holde den samme familie af stof, så fletninger er selv. For eksempel, hvis du fletning bomuldsstof og nylon stof sammen, vil det ikke lægge fladt fordi nylon stof strækker sig og gør det svært at holde fletninger selv.

Skæring og fletning

Skær det materiale, du vælger i 2-tommer-bredbånd i samme længde. Lå tre strimler ovenpå hinanden og sy ene ende sammen. Bruge en symaskine til at sy dem sammen eller hånd-sy dem, men sørg for det er sikkert ved syning på tværs af stripsene mindst to gange. Enten lægge noget tungt på udgangen du sy på en plan flade eller bruge en tommelfinger tack til tack det til væg og fletning, de tre strimler jævnt til slutningen. Sy herpå sammen på samme måde som den første ende. Gøre yderligere fletninger og sy enderne sammen, så det er en meget lang fletning.

Danner figuren tæppe

For at gøre formen og størrelsen af den hjemmelavede flettet stof tæppe, lå de flettet strimler på en fast overflade som et bord eller på gulvet og begynde ved begyndelsen af strimlen ud, derefter indpakning det rundt i en cirkel. Ellipser og cirkler er de mest populære figurer, men du kan oprette hvilken som helst form eller størrelse. Sy toppe af de flettede rækker sammen til at fastgøre.

Gummi opbakning

Gummi opbakning er en fantastisk tilføjelse til en hjemmelavet stof tæppe. Det holder tæppet fra at glide på et hårdt gulv og øger levetiden på tæppet, fordi det ikke glider ned på gulvet, som kan forårsage flosser. Gummi opbakning er tilgængelige på butikker med kunsthåndværk og Stofbutikker. Du kan vedhæfte gummi opbakning til et tæppe, spray stof lim på opbakning og tryk tæppe på toppen af det fast. Bare gå på tæppet vil presse det ned og overholde det opbakning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com