Hjemmelavet tagdækning

August 22

Om hjemmelavet eller professionelt konstrueret, er at have et sikker tag over hovedet uadskillelige fra sikkerhed og fred i sindet. Tagdækning skal opfylde de grundlæggende krav om at yde beskyttelse mod elementerne. Holdbarhed, vandtæthed, skrånende og vinden er væsentlige tagdækning kvaliteter når overvejer at opføre et nyt tag over dit hjem eller bygning.

Instruktioner

Hjemmelavet tagdækning indstillinger

•Ansigt tilbage til basics med grønne lofter. Før moderne tagdækning, har husejere benyttede sig af den frodige vegetation og behændigt vævet og sammensætte blade for husly. Denne form for tagdækning var hjemmelavet og meget almindelig århundreder siden. Thatched tagdækning er et andet mærke af hjemmelavet tagdækning består af en blanding af mudder og græs. Toppen af hytter og tipier var dækket med denne kombination til at danne en stærk, kompakt husly.

•Brug presenning til at gøre en hjemmelavet tag. Presenning har en plastik kvalitet, som giver en form for vandtæthed på grund af dens vokses overflade. Presenning er oftest bruges til at beskytte materiale såsom sand og boldbaner fra overdreven fugt.

•Brug klud tagdækning. Effektiv kun i godt vejr, klud tagdækning er en anden hjemmelavet tagdækning, det ene med sparsomme ressourcer kan drage fordel af. Svarende til de indfødt tipier, lavet af henslængt dyreskind, stof arkitektur er en vellykket middel til at lukke elementer og garanterer en foranstaltning for beskyttelse. Selvom klud ikke besidder nogen særegen æstetisk træk, det er funktionel, opfylder sin pligt er at levere en effektiv og billig dækker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com