Hjemmelavet Tang gødning

March 21

Hjemmelavet Tang gødning

Tang er en rigelige kilde til mineraler og næringsstoffer, der vil berige mulden. Trods sin fejl lugt, tang gødning er relativt nemt at producere og gør et glimrende valg begyndelsen og erfarne gartnere. Hjemmelavet Tang gødning kan blive et glimrende middel til træt jord i haven eller på gården.

Instruktioner

• Indsamle nok Tang fra en lokal strand til at fylde bin til brygning Tang gødning halvfuldt. Vælg kun løs tang, der er blevet efterladt i land og døde.

•Wash Tang grundigt i ferskvand til at fjerne overskydende salte og mineraler, der indsamler på overfladen af tang. Vask kan gøres på partier i en vask eller alle på én gang i et badekar. Indsamle alle de tang og halv-fill bin eller tønde.

•Fyld bin eller tønde til toppen med vand. Lade beholderen åben og lad den stå i otte uger. Rør tønden hver anden dag med en træske længe nok til at nå bunden af beholderen. Efter otte uger er gødningen klar.

•Tryk bin eller tønde og afløb til flydende gødning. Bland det med vand til et forhold på 80 dele vand til1 del gødning. Sprøjte det direkte på haven eller felt. Når væsken er drænet, kan den resterende grød blandet med jord til at danne et rige, organisk kompost.

Tips & advarsler

  • Tang afgiver en lugt ikke ulig rådne fisk når det rådnende. Holde tønde bliver brugt til nedbrydes fra det umiddelbare område af huset eller vindretningen. Overvej dine naboer når positionering i tønden, som de sikkert ikke vil lide lugten enten.
  • I nogle områder er samlingen af tang begrænset eller forbudt. Kontakt dine lokale myndigheder. I mange områder er det muligt at købe en samling licens, hvis ingen ret til at indsamle Tang findes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com