Hjemmelavet tomat gødning

September 7

Hjemmelavet tomat gødning

Plantning tomater i din baghave hjælper dig med at styre den voksende miljø for at producere frisk, klar til at spise grøntsager. Du skal bruge nogle form for gødning til at berige jorden med nødvendige næringsstoffer, så dine tomater nå deres fulde vækstpotentiale. Mange emner allerede omkring dit hus kan gøre stor, hjemmelavet tomat gødning.

Hår

Hår indeholder keratin, svovl og kvælstof. Disse næringsstoffer frigive langsomt i jorden som håret bryder ned. Fordi det virker som en langsom frigivelse gødning, kan en ansøgning af hår gødning tilføje næringsstoffer uger efter bliver administreret. Du kan bruge enten menneskehår eller dyrehår. Dyr kaste oftere og rigeligt end mennesker, så mange gartnere børste deres kæledyr ofte og brug den overskydende hår til haven. Den bedste måde at holde det fra at blæse væk i vinden er til at klappe det i snavs. Denne måde kombinerer det med lidt jord til vejer det. Hvis du bruger et tykt lag af hår, vil det også fungere som en barriere, holde ukrudt fra spiring gennem haven overflade.

Æggeskaller

Æggeskaller give calcium og en lille mængde af nitrogen. Tillade fugt i æggeskaller til at fordampe i et varmt sted, eller bruge varmen fra en Gasovn pilot lys til at udtørre skaller over et par dage. Smuldr dem før overbrusning dem rundt i bunden af din tomatplante. Du kan derefter vand område for at hjælpe granaterne holde sig til jorden.

Kaffegrums

Brugte kaffegrums kan anvendes på jorden i din have til at tilføje næringsstoffer til din tomatplanter. Haven fungerer bedst, når de er helt tørre. Når du brygge kaffen, forlade grunde for et par dage indtil alle fugtigheden er fordampet. Denne opskrift også virker i kombination med æggeskaller. Hvis du har spredt skaller allerede, skal du tilføje et lag af tør kaffegrums til mix.

Epsom salte

En blanding af 1 tbsp. Epsom salte til 1 gallon af vand giver tomat planter magnesium og sulfat. Du kan drys denne løsning på dine planter en gang om måneden, men vær omhyggelig med ikke at overdrive det. Salt kan være skadeligt for alle planter, hvis doser overstiger deres toleranceniveau.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com