Hjemmelavet træ koncession står

June 28

Hjemmelavet træ koncession står

Du kan bruge en koncession stå som affyringsrampe for en ny virksomhed venture eller som en sjov måde at giver anretninger til gæster i din baghave. Opbygning af en hjemmelavet træ koncession stå i sidste ende kræver ikke for meget arbejde eller mekaniske knowhow, selvom du skal lave en række vigtige beslutninger med succes bygge en koncession stå. Forskellige overvejelser, såsom lokale love, påvirker også den måde, hvorpå du gå om at bygge din koncession stå.

Beslutninger

Det første trin i opbygningen af et træ koncession stå ligger i at træffe beslutninger. Du skal beslutte, hvis du ønsker en ambulant eller stationær stativ, og hvor kompleks du vil stå. En stationær stativ kan spænder fra en grundlæggende træskur til en enhed med rindende vand, elektricitet og gas afsætningsmuligheder for en ovn eller grill. Bestem også, om du vil stå som en accoutrement til din udendørs miljø eller som en kommerciel venture. Du kan besvare alle disse spørgsmål ved at anerkende hvorfor du ønsker en koncession stå i første omgang.

Love og koder

Kontroller altid lokale love og bygningsreglementer før påbegyndelse byggeri. Når du bygger en stand til personlig brug, tjekke bygningsreglementer på udendørs strukturer. Bygge jeres stand kan kræve en site inspektion og bygge tilladelse, afhængigt af dens størrelse. Hvis du regner med at køre El, vand og/eller gas til din stald, kontrollere alle relevante koder og erhverve tilladelser. Hvis du vil køre en kommerciel stander, du skal have tilladelse til at fungere som en lokal virksomhed og skal passere sundhedskontrol for at sælge mad. Kontrollere lokal virksomhed og sundhed kode love før du åbner din koncession stå for business.

Kom godt i gang

Opbygningen af en grundlæggende hjemmelavet træ koncession stå kræver lidt mere end bygge en basic skur med en dør og en åbning til at passere de varer, der sælges. Start med at oprette en detaljeret tegning af din stald, herunder alle dimensioner, såsom højde, bredde og længde. Opret en liste over alle byggematerialer skal du udfylde din fod, som kan omfatte krydsfiner brædder eller plader, aske blokke eller beton til fundamentet, en dør, tag helvedesild og et vindue. Du kan bruge en dør, der åbnes på halvvejs som dit vindue til standen. Find prøven planer for skure og står på dit lokale bibliotek i magasiner som "Popular Mechanics."

Opbygning af en Stand

Start ved at bygge fundamentet. Bruge en seng af grus og lag af betonblokke til dette, eller hæld et betonfundament. Opbygge dit gulv oven i dette, ved hjælp af grundlæggende krydsfiner bestyrelser eller for et gulv i stand til at holde mere vægt, en tværbjælke system. Bygning strøer består af æglæggende tynde brædder mellem primære bjælker og æglæggende flade brædder oven på dette system. Du kan bygge meget enkle vægge fra træ beklædning, eller du kan konstruere en træ ramme fra støtte stillinger og tillægger dette beklædningen. Købe eller gøre grundlæggende spær til tag og installere beklædningen, weatherproofing og helvedesild oven på spær. Du kan bygge hylder inde jeres stand til opbevaring eller bringe i en præ-made reol.

Tilslutninger

Når routing, VVS, el og/eller gas til din koncession stå, hyre en professionel til at hjælpe dig installere disse systemer, medmindre du har en uddannelse eller erfaring på dette område. Forkert ledninger kan electrocute du eller brænde ned en trækonstruktion, mens gas kan forårsage eksplosioner, og dårlige VVS kan føre til oversvømmelser. Hvis du ønsker en meget simpel koncession stå, skal du bruge en køler til at gemme kolde elementer. Eller du kan bruge en generator i stedet for en helt ny fortrådningssystem for elektricitet.

Mobil står

Faktiske mobile koncession står ligne mad carts: paahaengskoeretoejer med en fuld bølge af køkken elementer inde, herunder dræn, grill, køleskabe, frysere og meget mere. Kort sagt, kan du bygge en af disse fra træ fordi hjulaksler, ramme og interiør design kræver stærke, brandsikre materialer som stål. Dog kan du foretage et meget simpelt koncession stå fra træ--uden et fundament--ved at bygge en kasse fra træ plader og brædder. Du kan transportere det hele gården og andre steder fordi det besidder ingen foundation, gør det, teknisk set, en mobil koncession stå. Men denne type af stativ er ikke vandtæt; Du skal dække det under regn og sne til at beskytte træet mod vridning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com