Hjemmelavet udendørs siddepladser

January 11

Hjemmelavet udendørs siddepladser

I en rustik have er sæder lavet af gamle naturligvis forvitret træ en ideelle aborre. En gammel træstamme, skære flade, da træet blev fjernet, fungerer som en komfortabel bænk med et fedt pude kastet på det for en eftermiddag. En falden log, overgroet af kunstfærdigt beskæring bregner og blomstrende stauder, er ekstra siddepladser i en have, når selskabet kommer. Forsølvet teak, og falmet cedar siddepladser, afhentet på værftet salg eller reddet fra curbside trash, kræver ingen vedligeholdelse. Gamle træ af enhver art gør et perfekt havebænk.

Instruktioner

•Measure haven hjemmesiden du har valgt til bænken og trim regenereret flade brædder til den korrekte længde, hvis de er for lange. Måle to eller flere bredder af bestyrelsen og skåret tværs stykker bare lidt kortere end denne foranstaltning fra kasserede enderne. Skru de cross seler til undersiden af brædder til at oprette en flad platform.

•Haul de tilsluttede bestyrelser og en belastning af gamle mursten til webstedet for bænken i en trillebør. Bruge en skovl til at grave ud alle ulige dele af jorden og en plan for at sikre, at bænken vil sidde fladt når installeret.

•Stack klodser oven på hinanden for at gøre to støtter, én for hver ende af bænken. Største stabilitet, angive en række af mursten peger nord-syd, og den næste række peger øst-vest. Suppleant retning for hver efterfølgende række, indtil du når højden for bænken. Du kan mørtel mursten på plads, men stabling dem krydsende gør dette unødvendigt.

•Kontrollér en sidste gang med niveauet for at være sikker mursten platforme ikke på en skrå. Placer de tilsluttede boards på toppen af mursten. Sæt et par stor sten fra ejendommen på bænken i begge ender til at forankre det, selv under de fleste forhold, det vil sidde solidt på plads.

•Indstil nogle gamle fliser eller knækkede fliser i en tilfældig sti der fører til bænken og plante omkring det med bregner, flerårig klatring vinstokke på et espalier og forvitret gryder og plantageejere af enårige. Holde nogle puder i nærheden af bagdøren til at snuppe på vej til at have sæde.

Tips & advarsler

  • Gøre en back for bænk fra en genanvendt træ dør, sunket omkring 6 inches eller så ned i jorden bag bænken og afstivet bagfra med et par af cementblokke eller små klippestykker. Plante grønne at skjule cementblokke.
  • Brug genbrugt tømmer med rester af gammel maling stadig på det for endnu mere karakter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com