Hjemmelavet vandfiltre

July 11

Rent drikkevand er en vigtig del af hverdagen. Hvis du ikke har adgang til godt vand, kan du filtrere, hvad vand du har til rådighed. Måske du ønsker at være forberedt på en nødsituation som en orkan, der kan forurene vandet, eller måske din vand sikkert at drikke, men smager ikke godt eller ser skumle. En hjemmelavet vandfilter kan hjælpe.

Gøre mudret vand klart

Filtrering snavs fra mudret vand er enkel. Lave en sand vandfilter ved hjælp af en stor beholder med huller i bunden. Sætte småsten, græs eller bomuld i bunden for at forhindre sand fra falder ud, så fyld med sand. Hæld vand gennem sandet og indsamle det nedenunder beholderen. Patogener er ikke fjernet af denne type filter.

Frafiltrere Bio-farer

Et filter, der fjerner bakterier og andre biologiske kan være er lavet derhjemme, men en meget mere omfattende projekt. Kirkens Mission samfund indeholder komplette anvisninger til at konstruere en biologisk vandfilter fra lerpotter, PVC rør, sand og klipper. Dette design bruger "nyttige zoologi" naturligt bebo sandet til at fjerne bakterier.

For at gøre denne type filter helt fra bunden, kan du gøre din egen lerpotter, som beskrevet på webstedet PlanetGreen. Forfatteren hævder, at et filter, der er foretaget i henhold til disse instruktioner vil fjerne 96.4 til 99,8 procent af E. Coli i vandet.

Akut oprensning

Hvis du er i en nødsituation og har brug for til at rense vand til at drikke, kan du overveje at desinfektion tilgængelige vand ved kogende vand i et minut, eller tilføje blegemiddel. Husholdningernes blegemiddel, på 5 procent ledige klor, vil desinficere vandet på 1/8 tsk pr gallon. Vandet skal gå gennem en fjernelse af snavs filter før kemisk rensning. Komplette anvisninger for desinfektion af drikkevand kan findes på Environmental Protection Agencys hjemmeside.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com